Vi ber om ursäkt!

Hej alla godingar och härliga följare - nya som gamla! Idag kommer jag med en bamsekram och en stor ursäkt till alla er som fått lida på grund av att vi haft tokigt med öppettider i butiken. På grund av sjukdom i familjen har det varit lite svårt att hålla våra utlovade öppettider och då har även leveranstiderna i webshoppen blivit utdragna. Men(!) nu är vi alla friska och krya - så gott det går - haha, och vi är helt på banan igen!
 
 
Vi kommer alltså från nu ha öppet under öppettiderna och ni kommer fortsatt få se lite olika ansikten när ni besöker butiken.
 
Vi har satt Lördagar framöver som pack-dag för veckans beställningar via webshoppen och de paket som packats under Lördagen kommer skickas iväg Onsdagar veckan efter. Så, det blir ganska lätt att hålla koll på ungefär när dina prylar kommer dyka hem till dig när du beställt över internet.
 
Vi har många nyheter på väg in till butiken som väntar på att få packas upp, men innan det kommer vi sälja ut en del utav det gamla. Under hela nästa vecka (6-9 september) kommer vi bjuda på stor-REA i butiken vilket innebär hela 30% rabatt på alla våra möbler och 20% på all dekoration. Erbjudandet gäller endast i butik, inte i webshop. 
Men, för er som handlar via webshoppen rekommenderar jag att ni ändå roffar åt er era favoriter då det brukar bli slutsålt väldigt snabbt under våra REA-race! Och som alltid, våra prylar är oftast helt unika av sitt slag och vi får inte in samma prylar igen.
 
 
 
Kommentera inlägget här: