Chalkpaintings och annat kul!

 
Nu har vi fått in lite nyheter i webshoppen, ett par gamla möbler, lite Chalkpaintings (original) och sådär. Jag (Lina) håller på att jobba för fullt med att få ordning på ett större parti med tavlor. Jag har nämligen fått erbjudande om att ställa ut dem här i Göteborg. Jösses, kul, eller hur?! Men... som med allt skapande så är det ju omöjligt att tvinga fram. En sådan sak får helt enkelt ta den tid det tar känner jag... jag ska få ihop till omkring 30 tavlor är det tänkt. Haha. Det är alltså en hel del kvar. Hur många jag har inne nu kan du se här.
 
Jaja, REAN i butiken har precis lidit mot sitt slut och jag vill tacka alla som kom och fyndade i veckan! Det vart superkul att se alla nya ansikten.
 
Nu ska jag ägna hela den här dagen åt att redigera massa videos som legat och släpat.... uff, det är ett sånt jobb!! Missförstå mig inte, jag tycker att det är roligt, men det är ett galet stort arbete bakom precis varenda video. Och när man då slarvat lite och har en del att arbeta ikapp... ja, ni alla vet säkert hur det är, haha.
 
Ha en strålande dag allihopa!
KRAM // Lina
 
 
På bilden ser ni bland annat en utav mina tavlor (Chalkpaintings), faktiskt den senaste - Ebba.
 Allt på bilden finns i webshop!
 
Kommentera inlägget här: