Plötsligt händer det! - Jag målade med VITT!

 
Jaa, det är helt sant! Jag målade om ett härligt gammalt barskåp i Gustaviansk stil. Och jag valde att inte göra någonting direkt tokigt med det över huvud taget! Haha. Så, för en gång skull, det vart ju lite speciellt. Men jag tycker verkligen att det blev bra(!), vad tycker ni?
 
 
Jag valde att göra utsidan ljus och insidan mörk. Jag gillar skarpa kontraster och jag tyckte att det blev riktigt tjusigt! Eller? Insidan är målad i Graphite och utsidan har jag målat med Old White, försegling fick bli med både Clear- och svart vax. Vidare behövs en pensel och varför inte en vaxborste också?! Jag provade att arbeta med Annie Sloan's vaxborste för första gången igår - på just det här skåpet - och jag kan verkligen säga att om man målar (och vaxar) mycket är det väl investerade pengar! Vilken skillnad det var att vaxa med en sådan! Helt otroligt.
Jag trodde faktiskt inte att det skulle vara någon större skillnad när jag packade upp min vaxborste då jag tidigare använt bra penslar till vaxet, dock vanliga målarpenslar, med naturstrån. Men vaxborsten är formad helt annorlunda och den ligger väldigt bra i handen - på riktigt! Borsten är inte fullt lika mjuka heller så man får lite motstånd när man jobbar in vax på möbeln. Jag älskade det!
 
Skåpet finns såklart till försäljning både i butik och webshop - och som vanligt hos WackyGoose kan vi även erbjuda frakt till stora delar av landet.
 
Maria Anderzon - Vegansk Skönhetsblogg:

Men wow vad snyggt!

Svar: Tack snälla!! 😄
WackyGoose inredning & möbelstudio

Kommentera inlägget här: