Nytt på gång och särskilda öppettider under sommaren! + RABATT i inlägget!

God dagens alla härliga följare! Nu har vi lite på gång nere i lokalerna på Storgatan 41, Vasastan, Göteborg! Det är riktigt skoj att kunna presentera Bazaar Bizarre som ska flytta in och ställa i ordning sina prylar hos oss under Juni månad. De kommer ha en invigning i slutet av månaden eller i början av Juli, det får jag återkomma med mer info när det börjar närma sig. Bazaar Bizarre har en lite 'mörkare' tråd än vad WackyGoose har, vilket jag tror kommer bli en läcker kombo för butiken! 
 
 
Det är Judith och hennes make Petter som tillsammans kommer ha hand om Bazaar Bizarre-delen, så dem kommer ni hitta nere i butiken lite titt som tätt - men frukta ej mina kära vänner - de är supergulliga!
Judith håller främst på med korsetter av olika slag, Petter har ett arbete vid sidan av men är en riktig rackare på att snickra om jag förstått det hela rätt. Utöver handsydda och egendesignade korsetter håller de även på med en del inredning, kika gärna in på deras Facebook-sida för att få en bättre bild av vad det härliga paret egentligen pysslar med. 
 

Vidare då... Jag, Lina kommer även hoppa ut och sommarjobba lite ute till havs, jag fick erbjudande från företaget jag arbetade för innan allt det här med WackyGoose och jag bestämde mig för att haka på under några månader framöver. Ibland behöver man lite omväxling och nya äventyr i livet, så enkelt är det! (Kanske då särskilt om man fungerar lite så som jag alltid gjort - ständigt myror i brallan och hungrig på nytt i livet, haha!)
 
Om ni skulle vilja följa mina äventyr ute på jobb och till havs kommer jag förmodligen lägga upp lite blogg-inlägg om det här, så håll lite utkik vetja'!
 
På grund av allt detta kommer vi ha mindre öppet i butiken under Juni månad (jag får återkomma med framtida öppettider därefter), hela Juni har butiken endast öppet Fredagar 11-18:00 och Lördagar 12-16:00. Dessutom kommer jag vara mindre på plats och nya ansikten kommer befinna sig bakom kassadisken! Spännande, eller hur?! ;) Nytt folk och nya bekantskaper kan ju aldrig vara fel!
 
Vi har även fått ändra en del datum för våra kurser på grund av den här lilla omorganiseringen. Vi har tyvärr fått ta bort ett par datum och kommer inte kunna vara lika flexibla med att sätta in extra kurser, men det är ju inte heller några större problem då vi alltid jobbar för att lösa det mesta! Ett par nya kurser har satts ut, så helt tomt är det såklart inte. Klicka här för att se våra kommande kurser!
 
Webshoppen kommer fortsatt fungera som förut och vi kommer göra allt vi kan för att pumpa ut alla ordrar och skicka dem så fort vi kan! - Såklart! 
 
 
 
Vidare kan jag även bjuda på hela 30% på MMS milk paint! Så, passa på! Klicka här för att handla milkpaint!
 
Med allt detta vill jag även passa på att gratulera alla härliga studenter som börjar springa omkring på Göteborgs vackra gator och torg! Nya steg i livet för dem också - så skoj! Jag önskar er all lycka i framtiden och alla era nya antaganden! 
 
Kram // Lina
 
 
Kommentera inlägget här: