Hejdå alla och hejdå Sverige!

Yes, nu sitter jag här på morgonen med min lilla (läs den största jag hade i skåpet) kopp fylld med kaffe och mjölk. Snart är jag redo att dra iväg till flygplatsen som kommer hjälpa mig ner till Schiphol, Amsterdam där jag ska kliva på båten för att arbeta igen. Jag kan inte säga annat än att jag är lite nervös faktiskt. Det var längesedan jag arbetade ute till havs, närmare bestämt nästan tre år sedan, mycket har förändrats och mycket är likt när jag klev av för sista gången. Det ska bli himla kul att se vilka som fortsatt jobbar kvar och det ska bli roligt att se nya ansikten i de bekanta fartygskorridorerna.
 
 
Solen skiner och jag känner mig allmänt glad och full av förväntan. Men det är samtidigt svårt att lämna alla rutiner man byggt upp på hemmaplan. (Som tur är blir det bara för två veckor i stöten, haha). Så, med det här meddelandet säger jag hejdå för en stund och vi får se hur mycket jag uppdaterar här! 

Lättaste sättet att nå mig på är över mail de dagar jag är bortrest, wackygoose@hotmail.com, där kommer jag svara i mån om tid. Butiken har öppet Fredagar 11-18:00 och Lördagar 12-16:00! Happy painting allihopa!! <3
 
Ett nytt kapitel i livet och det ska bli så härligt! Vad har ni för sommarplaner?! Kanske har ni några sommarprojekt med Chalk Paint? Dela med er av alla era verk här, så jag kan sitta på båten och frossa i alla måleriprojekt på hemmaplan!
 
KRAM // Lina
 
 
Kommentera inlägget här: