Våren är här!! <3

Yes! Äntligen! Nu är våren här (i alla fall ett par dagar i veckan, haha). Jag blir alldeles lycklig i hela kroppen när värme och sol börjar titta fram, även om det känns rätt blygsamt än sålänge! Jag skulle så gärna vilja börja greja omkring i trädgård, med växter, blommor och grejer. Man kan ju förvandla de allra tråkigaste krukorna, jag hoppas inte att ni har missat att kika på mina 'kruk-videos' där jag imiterar betong bland annat?! 
 
Jag håller faktiskt på att just i detta nu leta efter en riktigt, riktigt bra leverantör av kaktusar och suckulenter (stavning?!) till butiken! Jag vill att WackyGoose ska bli Göteborg största hak för just det. Jag älskar kaktusar. Haha!
 
 
 
...och som med allt annat så kladdar jag ju omkring precis överallt när jag målar. Särskilt om jag målar mindre saker av någon anledning... Hur kan det vara så, egentligen?! Haha. Ju mindre saker jag målar (t ex krukor), desto kletigare av färg blir hela jag själv!
 
Så, ena tanken ledde till den andra och jag tror att jag bestämde mig för att investera i nya förkläden nere i verkstaden! Jag skulle vilja ha ett sånt där 'dra-på-förkläde' om ni förstår vad jag menar? Googlade omkring lite och hittade faktiskt ett riktigt gulligt, med Denim-look! 
 
 
Är det bara jag eller var det här förklädet supergulligt?! Man drar det bara över huvudet, precis som en sån där Colorado-poncho man kan köpa sig på Liseberg, fast med lite mer stil! Den har dessutom reglerbar midja. Här hittar du förklädet. Det fanns lite olika varianter på sidan, men jag fastnade för den här. Mest för att den täcker även upptill emot vanliga förkläden som startar vid midjan liksom. (Det fanns ett Denim-förkläde, enklare, som man knyter runt midjan som var riktigt snyggt, men det känns lite opraktiskt när man ska måla och kladda)!
 
När jag hittade det här förklädet vart jag naturligtvis tvungen att kika runt lite mer på sidan, kolla vad de hade mer och sådär. Och jösses i min låda. Snacka om att dom har allt! Allt ifrån engångs papp-tallrikar till avancerade snickerimaskiner och sportskor! Kanske kan vara värt att ta sig en titt vid senare tillfälle. Jag har ett projekt på gång så behöver bland annat införskaffa mig lite industriella hjul och det såg jag att det fanns en del hos Engelbert Strauss också!
 
 
Vidare hittade jag nog i särsklass de mysigaste trädgårdsverktygen jag sett! Klickar du på bilden (eller här) kommer du till källan av bilden, men jag hittade inte vart man kan klicka hem dem (någon som vet eller sett något liknande någonstans?!)
 
Vi har också lite nyheter i butiken för just trädgård, planering och annat småfix, vi firar ju dessutom att vi precis gått över hela 5000 gillare och följare på Facebook - genom att erbjuda hela 30% (!!!) på alla möbler och all heminredning. Alltså, på HELA sortimentet förutom färger och tillbehör! Erbjudandet gäller i både webshop och butik, 13-19 mars! Hur bra?! 
 
 
För att ta del av erbjudandet behöver du bara uppge koden '5000-woHO' i kassan. Då dras rabatten automatiskt!
 
Med detta sagt får jag nog försöka få något vettigt gjort av den här dagen också, jag har mängder av spännande saker på gång men vågar inte riktigt gå ut med några detaljer ännu. Vi får se hur allting faller sig, därefter kan jag nog börja dela med mig av delar av allting som planeras, ska fixas med och förgylla mina dagar framöver!
 
Vad ska ni hitta på idag?! 
Kärlek till er alla <3
 
 
Kommentera inlägget här: