Annie Sloan's Gilding waxes <3

Du har väl inte missat Annie's senaste - helt fantastiska - prylar?! Gilding waxes, eller förgyllningspasta, som vi har valt att kalla dem här i vårt avlånga lilla rike. Jag fick nyligen hem ett par varianter och de finns naturligtvis att köpa i både butiken och i webshoppen.

Det har ju såklart varit väldigt mycket prat om dessa överallt det senaste och så fort jag fick hem dem var ju naturligtvis tvungen att prova!

Det är ett vax som man kan försegla färgen med, men det fungerar också fin-fint att använda som metallic dekoration på utvalda ställen på det man målar - t ex upphöjningar för att framhäva vissa detaljer.
En liten tub räcker otroligt långt och man kan applicera det med en luddfri trasa, pensel eller med fingrarna.

I den här videon valde jag att applicera det med fingret - och jösses(!) så skoj det var! Det var otroligt lätt att applicera och eftersom att man kan använda fingret kan man ha väldigt stor kontroll på exakt vart effekten ska hamna, vara extra mycket (eller lite mindre) av.

TUMMARNA UPP för Annie Sloan's Gilding waxes! Jag älskade dem!

Har du provat den här ännu?! Om du inte har det - gör det (NU)! Haha! Om du har gjort det får du hemskt gärna bli medlem i våran inspirationsgrupp på Facebook och dela med dig av ditt verk! (Jag älskar att se vad folk hittar på med både färg och annat)!

 
 
Kommentera inlägget här: