Ny artikel på Houzz!

Nu har vi ännu en artikel ute hos Houzz! Klicka på länken för att läsa artikeln och för att gå in och lämna omdöme!
Det hade varit jättehyggligt om så många som kunde, skulle ta sig tid att gå in och lämna ett omdöme om oss på Houzz! Följ den här länken, det tar bara någon minut! (TACK på förhand)!; https://www.houzz.se/pro/wackygoose/wackygoose
 
 

Ge en möbel en total make-over på bara ett par timmar!

 

Jag brukar alltid prata för chalk paints bland annat för att det går så galet fort att göra färdigt en hel möbel. Det tar bara ett par timmar och så är man färdig - måla på morgonen, ha bjudning på kvällen och ingen skulle kunna ana att du stått och målat om matsalsgruppen samma dag! Det är helt fantastiskt, på riktigt.

Så, den här gången bestämde jag mig för att jag skulle ta tiden på riktigt och se hur lång tid det faktiskt tog för att bli färdig med ett par sängbord; inklusive torktid och väntan tog det mig ca 3 timmar att få två små byråer som från början var väldigt orange och tråkiga till att passa in i vilket trendigt hem som helst!

Jag valde att täcka de små bitarna med Annie Sloan's chalk paint - den svarta färgen - Graphite och för att få lite skiftningar i färgen mixade jag både transparent och svart vax till förseglingen. Snabbt och enkelt!!

Allt kan målas och alla kan måla! ;)
Vad tycks?!

 
 

DIY kopphängare av en gammal lastpall!

 

Det finns ju så himla mycket man kan göra utav gamla lastpallar! Jag har faktiskt varit väldigt dålig på att hitta på saker med dem, men nu tänkte jag att jag skulle visa er ett enkelt och gulligt litet sätt att återbruka en halvpall!

Det jag gjorde var helt enkelt att betsa den med Annie Sloan's chalk paint, färgen jag valde var Graphite, därefter förseglade jag färgen med Dark (brunt) Wax.
Ett gäng krokar och skruvar och VIPS så hade jag världens fränaste koppförvaring!

Vad tycker ni?! Har ni några fler tips på vad man kan göra av en gammal lastpall?!