God natt hem ljuva hem!

Yes, då vart man hemma i Sverige igen efter nästan två veckors arbete ute till havs. Det vart inte särskilt mycket tid över att hålla alla sociala medier uppdaterade, men vad jag förstått har det fungerat fint med öppettiderna i butiken trots ovana från nya personer bakom kassan. 
 
Jag har haft buskul, träffat många utav de gamla kollegorna och även suttit och pratat dynga med en hel del nya. Jag visste inte hur mycket jag faktiskt saknat mitt arbete förrän jag faktiskt satte foten på båten igen, haha. Men jag kommer för den sakens skull inte ge upp alla er fantastiska människor som stöttar mig och mina möbelmålerier! WackyGoose är ju mitt lilla livsverk så det håller jag hårt i hjärtat.
 
Men, nu är jag tillbaka i två veckor i alla fall och kommer vara lite mer tillgänglig under tiden jag är hemma. Om två veckor reser jag ut till havs igen och därefter blir det lite välförtjänt semester för min del, det kommer vara stängt under två veckor i butiken (se öppettider på hemsidan) och ni kommer fortsatt se andra ansikten än just mitt i butiken under öppettider.
 
 
Nu hoppas jag att ni alla får en helt fantastisk vecka så ses vi i butiken på Fredag och Lördag! 

Kommentera inlägget här: