Chalkpaint VS Milkpaint - Nyheter om WackyGoose's framtida färgval

 
Det här skåpet är nog bland det härligaste på länge, tror jag! Jag verkligen älskar den här färgen, ihop med de antikbehandlade mässinhandtagen gör det i alla fall mig riktigt, riktigt glad! Det finns naturligtvis att köpa i butik och webshop, men till er som inte har möjlighet att röja plats åt den här ståtliga pjäsen delar jag med mig utav några bilder vi knäppte i butiken igår.
 
 
Vi har tagit ett ganska tungt beslut hos WackyGoose. När beslutet väl var fattat gick allting väldigt snabbt och vi har inte hunnit förvarna någon utav er innan allt sattes i rullning. 
Ni som följt oss under en tid vet att vi håller Miss Mustard Seed's Milkpaint väldigt varmt om hjärtat och vi har arbetat mycket med den färgen genom åren som gått. Det var dessutom den första färgen vi tog in till försäljning i butiken. Men nu är det dags för oss att knata vidare och utvecklas igen. Vi har därför valt att gå vidare och jobba på med enbart Chalkpaint. Det är den färgen vi oftast väljer inför våra egna projekt numera och vi känner att vi vill lägga allt vårt krut på att erbjuda våra kunder fler kulörer, ett bättre uppdaterat sortiment och det är den färgen vi vill fokusera på när det gäller kurser också.
Så, numera finner ni ingen Milkpaint varken i vår webshop eller innanför väggarna på Storgatan 41, Göteborg. Men, det finns ingen mening att hänga någon läpp över detta, Milkpainten finns ju kvar hos de andra urduktiga och härliga återförsäljarna!
 
 
 
Vidare vill jag tacka Maria så hemskt mycket, som erbjöd sig och köpte upp hela vårt lager så att allting kunde gå så smidigt och lätt som möjligt. Hon driver den gulliga butiken Skattkammarbutiken i Åkersberga, Stockholm, och det är numera där man finner alla våra uppmålade provbitar och annat plock som vi gjort genom åren med Milkpaint! Skattkammarbutiken är helt klart värt ett besök i sommar, så ni som har vägarna förbi eller bor i närheten, passa på att svänga av den stora vägen och hälsa på fantastiska Maria vet'ja!
 
Jag vill också stryka under (har fått en hel del frågor kring detta och vill därför bara klargöra) att detta är ett helt eget beslut vi tagit. Det går rykten och en del prassel om huruvida man får och inte får sälja andra färgmärken än just Annie Sloan Chalkpaint när man lagerhåller den. Det har ingenting med vårt beslut att göra, vi har absolut inte på något vis 'blivit tvingade' att lägga ner Milkpainten, det är fortsatt fritt fram för oss att ha den på lager. Men, nya tider kräver nya prioriteringar. Det här kommer passa WackyGoose bättre helt enkelt. Så det är ett beslut, ett stort beslut, vi tagit - helt på egen hand. 
 
Ha nu en fantastisk Söndag alla härliga människor! 
 
 
 

Grand Opening - Bazaar Bizarre!

 

Nu har Bazaar Bizarre äntigen fått ordning på det mesta och har satt ett datum för sin invigning nere på Storgatan! Den 1 juni slår de upp portarna till sin nya butik och då välkomnar vi dem på riktigt!

Här kan du se mer om deras event, de erbjuder hela 30% i öppningsrabatt - du kommer väl?!

Vi kommer naturligtvis matcha deras erbjudande med 30% på hela sortimentet (dock ej Chalkpaints och färg-tillbehör) hela dagen den 1 juli. Så, även om ni inte är särskilt förtjusta i den lite mörkare konsten är ni hjärtligt välkomna att komma och fynda ur WackyGoose's sortiment också!

Till hemsidan...

 
 

När Bazaar Bizarre har sin butik öppen, har även WackyGoose öppet - och tvärtom såklart!

Webshoppen är ju öppen dygnet runt, alla dagar om året.
Till webshoppen...

 

Lördag 1 Juli kl: 12:00
Storgatan 41, Vasastan, Göteborg

Vi ses där!

 

 

 
 

Dagens erbjudande!

Nu har vi fått upp en helt ny kategori i webshoppen - Dagens ebjudande! För att fira detta har vi nu lagt in mängder av prylar i den kategorin (alltså, fler än vi normalt kommer ha i framtiden)! Under den rubriken kommer det gälla att verkligen passa på att roffa åt sig sakerna till det helt galna priset de ligger ute för, Dagens innebär nämligen just Dagens. Vilken sekund som helst kan de försvinna och ligga ute till ordinarie pris igen - spännande, eller hur?! 
 
 
 
Dessutom börjar det dra ihop sig till Bazaar Bizarre's stora öppningdag, 1 juli. Du kan hålla utkik på deras event på Facebook om du vill ha mer info om detta. De kommer ha ett öppningserbjudande på hela 30% dagen de slår upp portarna till sitt nya krypin!
Vidare värmer sommarvädret i våra ansikten här i Göteborg och vi hoppas på en riktigt(!) härlig sommar här i vårt avlånga, vackra land, eller hur?!
Har ni några särskilda planer för sommaren eller blir det att ta det lugnt hemma under semesterdagarna?
 
Ha nu en riktig kalasdag!