Skapa en kalkliter-look med Annie Sloan's Chalk paint

 

Nu är det äntligen dags för mig att börja experimentera med Annie Sloan Chalk paint! Jag blir bara mer och mer förälskad i den färgen ju mer jag provar den, undrar vart det här kommer sluta, haha! Faktiskt, så har jag saknat den där gnistan ganska länge, den där som gör att man vill prova mer och mer, som får en att ligga vaken halva nätterna för att man kommer på så mycket nya saker man skulle vilja prova - på en gång(!!!) haha. Men nu har den skaparglädjen verkligen kommit tillbaka!

I den här videon ger jag mig på att försöka få till den där flammiga looken genom att omlott använda olika blandningar med ASCP Giverny och Old White. Jag blev mycket nöjd med resultatet och det här är definitivt en teknik ni kommer få se mer utav!

Den här tekniken är lite tråkig med andra färger som ger en slätare yta än vad Annie Sloan's färger gör - med en plan yta blir den här effekten ganska 'död' och ger inte alls samma intryck som om man använder sig av en färg som ger mer struktur på ytan. Men, det betyder ju inte att det skulle bli fult för det?! Har ni provat?!

 
Kommentera inlägget här: