Ändrade planer!

Jaha... då blev det lite ändringar i våra planer igen då... hehe. Så kan det vara ibland. Företaget/killen som skulle hyra in sig i vår lokal drog sig ur i sista stund och vi hävde kontraktet. Helt vad det innebär vet jag inte riktigt ännu, det får vi ha lite is i magen för att ta reda på. Men, så är det ibland, efter motgångar kommer lite flyt antar jag?! Hehe. Det är bara det där lilla 'flytet' jag väntar på nu! 
 
Om det skulle vara någon som känner till någon som skulle vilja hyra en stor del i vår lokal till någon form av verksamhet som skulle passa in med butiken - snabba puckar är det som gäller - så hojta gärna till. Vi tänker oss att möbeltapetsering, något hantverk, en studio kanske, florist eller annat skulle passa fint in hos oss!
 
 
Ni har väl inte missat att vi erbjuder 20% rabatt på ALLA MÖBLER fram till den 8 januari?! Uppge koden 'möbelfrossa2017' så dras rabatten i webshoppen. Annars kan man såklart komma in i butiken och fynda också, Storgatan 41 (Vasastan) Göteborg - vi har öppet Onsdag och Torsdag 11-18:00 denna veckan, Fredag och Lördag har vi  stängt. Efter den här veckan har vi öppet som vanligt igen.
 
Ha en helt strålande dag nu allihopa! Det ska vi ha här hemma, det är nämligen storstädning på schemat nu på förmiddagen (det i sig är kanske inte särskilt skoj), men därefter kommer min syster och hennes man hit och ska lämna kvar världens gulligaste unge som jag ska få passa ända till imorgon! Spännande. Haha! 
 
Kram på er!
 
Kommentera inlägget här: