Måla på en redan vaxad yta med milk paint

 

Displayskåpet blev aningen för skarpt i färgen för att helt passa in bland de övriga prylarna i butiken så jag bestämde mig för att måla om det igen. Och eftersom att det redan var vaxat tänkte jag att jag provar hur det blir att måla rakt på en redan vaxat yta!

Miss Mustard Seed's milk paint; Grain Sack och antikvax.

Innan jag målade skåpet ljust målade jag det som ni kan se här nedan... det här blir alltså ett exempel på vad jag säger till så många utav alla nyfikna godingar där som inte vågar prova, inte vågar greppa penseln för första gången och tycker att 'nä, jag kan inte måla' eller 'jag vågar inte, jag kommer bara förstöra möbeln'. Det absolut värsta som kan hända är att man får måla om! Något värre än så händer inte. (Såvida inga handgranater el dyl är inblandade i situationen) ;) . Det går alltid att fixa till! 

Dessutom, om just Du känner dig lite osäker, kanske inte riktigt känner dig bekväm i hur du ska gå till väga, då visar jag dig mer än gärna på en Workshop! Boka din plats redan idag så visar jag mängder av knep och tekniker för hur man kan få till olika effekter! ALLA kan måla! ;) 

 

 
 
 
 
 

 

Kommentera inlägget här: