Chalkpainting - CECILIA

 
Jag älskar ju - som många redan förstått - att måla och ha mig! Allting började med att jag målade med penna och papper, det intresset gick över till att måla möbler, som en kombination av min skaparglädje, målarintresse och den brinnande lågan för inredning. Nu, den senaste tiden, har jag även använt chalk paints till att måla tavlor! Här är en Speed-painting-video på hur min dam Cecilia kom till liv! 
 
ALLA MINA CHALKPAINTINGS FINNS ATT KÖPA HOS WWW.WACKYGOOSE.SE
CHALKPAINTINGS
 
 
 

Mina absoluta favoriter!!

I det här inlägget tänkte jag bjuda på mina absoluta favoriter bland mina videos!! Håll tillgodo! (Det är väl ingen som glömt att hoppa in och följa mig på Youtobe för att inte missa några DIY, tips och tricks, måleri-tekniker och annat?) Klicka här för att komma till kanalen.
 
 
 
 
 
 
 
 
Sådär!! Av alla mina omkring-200-videos så är de här mina favoriter! (Än sålänge) Haha! :) Det här är de videosarna som jag tycker allra mest om.
 
Vilken är just Din favorit?! Har du använt någon utav mina videos som inspiration för ett eget projekt?! Det hade vart riktigt skoj om ni ville dela med er av de projekten så att jag kan kasta upp dem här i bloggen någon dag! Maila gärna bilder och vilken video ni inspirerades av till wackygoose@hotmail.com
 
Ha nu en riktigt härlig dag allihopa!
 
 

Skapa en yta med struktur - Annie Sloan's Chalk paint

 

Annie Sloan's Chalk paint ger en helt otrolig yta på det man målar. Man kan jobba upp helt olika resultat tack vare att färgen är så krämig och snabbtorkande.
För det här projektet använde jag mig av en kors- och tvärs teknik när jag målade, jag målade i olika riktningar med penseln och när färgen börjat torka drog jag penseln kors och tvärs över ytan igen, på så vis får man ännu mera struktur.

Byrån är målad med Annie Sloan's Chalk paint; Graphite. För att försegla färgen använde jag mig utav Clear wax och svart vax, jag la upp en klick av varje vax på en papptallrik och mixade dem i penseln och sedan applicerade jag det på byrån. På så vis får jag upp olika mycket klar- och svart vax varje gång jag fyller på penseln vilket ger ett lite flammigt utseende som slutresultat.

Vad tycks?!