Chalk paint - SPECIAL - Åldrat utseende med rinnande färg och tonad färg

 

Jag har länge lurat på hur man på lättaste sätt ska få till den där riktigt gamla, härliga looken med uttunnade nyanser och lätt rinnande färg. Dimension när den är som bäst helt enkelt.
Och nu äntligen har jag kommit fram till en teknik som inte bara går snabbt och är väldigt enkel, den är dessutom möjlig att variera i all oändlighet genom att arbeta i både fler och färre färglager, mixar man dessutom in fler färger kan det här bli hur läckert som helst!

För just den här möbeln använde jag mig endast utav tre olika färger; Annie Sloan Chalkpaint: Country Grey, Graphite och Old White.
Man behöver inte ha några särskilda verktyg förutom pensel, skrapa och en vattenspraya.

Jag brukar normalt sätt visa alla mina tekniker och målningar gratis, men just den här tekniken har det varit otroligt mycket arbete bakom för att komma fram till och kommer därför ta ut en liten avgift för att man ska kunna kika på videon. Jag hoppas naturligtvis på förståelse och håller alla tummar jag har för att ni ändå kommer vilja titta på videon.
När du betalat för att kunna se videon kommer den finnas tillgänglig att titta på under de nästkommande 72 timmarna.

Videon har både svenska och engelska undertexter och beskrivningarna är väldigt utförliga.
Jag hoppas att du kommer gilla videon!

KRAM! // Lina

 
 
 
 

Enkel och stilig Shabby Chic med Chalk paint <3

 
Ibland är det bara det lilla som gör det! Här är en video på hur man skapar enkla och mjuka slitningar samt får till en åldrad look med hjälp av möbelvax!