VÅREN ÄR HÄR!! ...och det är även nya, härliga kurser!

Alltså, är det bara jag som blir sådär helt toklycklig av att gå upp på morgonen och se en klarblå himmel, höra fåglarna kvittra och bara inse att det här kommer bli en riktigt bra dag!? När solen lyser mig i ansiktet på morgonen blir jag odödlig resten av dagen! Är det bara jag som känner så?!
 
Vi hade lite vår-feelings i början av veckan också och bokade upp en hel del nya kurser (både med nytt innehåll och nya datum)! Eftersom att varje kurs har ett begränsat antal platser rekommenderar jag verkligen att du bokar din plats redan idag! (samt att du inte väntar till dagen innan med att boka - har vi bara en deltagare kan kursen komma att ställas in).
 
 
VI HAR NU FÖLJANDE KURSER UTE;

Annie Sloan's chalk paint - Måla en möbel - Sön 23/4 - FULLBOKAD!
Miss Mustard Seed's milk paint - Grundkurs - Sön 7/5
Annie Sloan's chalk paint - Måla en möbel - Sön 4/6
Annie Sloan's chalk paint - Colour & Style, Classic - Lör 10/6
Annie Sloan's chalk paint - Colour & Style, Hipster - Lör 17/6
 
 
 
Är ni ett helt gäng som skulle vilja boka in er på Workshop hos oss - då kan ni nu köpa en workshop som paketpris via webshop eller i butik på Storgatan! Vi tänker att det skulle kanske vara roligt för kompisgänget, en liten tillställning med kollegorna eller annat!

Vi kommer gemensamt överens om ett datum som passar alla!
 
 
De två nyaste kurserna har jag aldrig hållt i tidigare, så de känns lite nervösa faktiskt, haha! (Kom på nu att Annie Sloan's chalk paint-kurserna är helt nya allihop!!), så ni som bokar in er på dem får ha lite överseende med att det kanske inte flyter på fullt lika mycket som Milk paint-kursen som jag hållt i ett par år! Huua. Haha. Så mycket nytt, så mycket kul och så mycket härligt i världen! 

Ta hand om varandra! Ge någon en kram i solen under dagen!
KRAM // Lina
 
 
 
 
 
Kommentera inlägget här: