Vår allra första Måla-en-möbel-kurs

 
 
Ja, idag hölls vår allra första Måla-en-möbel-kurs nere i butiken på Storgatan. Personligen kände jag att det blev succée! Jag hade så himla kul och när det hoppades jämfota av lycka (bokstavligen talat) för att en utav deltagarna blev så himlans nöjd med sitt verk kändes det om möjligt ännu bättre! Vi hade tre glada och skaparsugna deltagare på kursen idag och dagen bara flög iväg! Möblerna blev färdiga på bara drygt 3 timmar - men så är det när man arbetar med Chalk paint - jag älskar det!
 
 
 Som vid alla kurser jag hållt i blev det även idag lite olika färgval och olika tankar. Det här kändes som en väldigt kreativ kurs då det vart helt fritt för hur och vad man ville måla. Deltagarna fick ta med sig varsin möbel och själva välja hur det hela skulle sluta. Utefter önskemålen hjälpte jag till med tips och råd, visade lite grunder och sådär för att alla skulle uppnå sina förväntningar.
 
 
Bilden här ovan visar hur jäkla bra det är att ha lite grunder i hur man mixar egna färger. Byrån baktill var det resultat som önskades men färgen (Provence) som den vart målad i var tillfälligt slut i butiken, så vi fick helt enkelt göra en egen mix - och jag tycker minsann att vi fick till det väldigt likt, eller?!
 
 
Det blev fina, värmande ord från deltagarna efter den här dagen; 
 
Helena, Ängelholm: Tack för idag! Det var sååå kul och lärorikt!
Eva, Göteborg: Toppen! Jättekul!
Elisabeth, Göteborg: Jättekul och go' ledare! Kommer gärna igen.
 
Är Du också sugen på att gå kurs hos oss?! Här hittar du alla våra kommande kurser! Vi ses!
 
Kommentera inlägget här: