Spännande dag idag!

Ja, idag håller jag alla tummar jag har för att jag sköter mig bra. Jag blev - naturligtvis - sjuk igår (känns lite bättre idag redan då jag har sovit konstant hela senaste dygnet, haha), det är så typiskt, det enda som liksom inte fick hända!
Idag ska jag nämligen gå bredvid Anna Furbacken , en superduktig tjej som pysslar med styling av både hem och visningslägenheter. Och det är ju lite utav en dröm att kunna hålla på med! - Tänk, att få bestämma, sätta dit, plocka bort, piffa till och piffa ner, hela dagarna! Haha. Det blir lite annat än den organiserade oreda som jag vill hålla i butiken så det kan ta en liten stund att ställa om sig till ett faktiskt hem!
 
 Här ovan ser ni ett rum som hon stylat ihop med bland annat lite urnor från WackyGoose. Visst ser allting sådär lagom och härligt ut?! Klicka här så kommer ni till hennes blogg och kan se mer! Och här finns hennes fantastiska instagram! Klicka in, följ och låt dig inspireras!
 
När jag går in och kikar på hennes bilder blir jag sådär glad i hela kroppen och får en sån där riktig 'jag-måste'-känsla om att en dag bli lika duktig som henne! På riktigt! Det här är så roligt!
 
 
Alltså, hur duktig är hon inte?! Jag är så overkligt tacksam för att jag får chansen att vara med under dagen idag så jag kan inte riktigt beskriva det med ord! Dock är jag lite nervös eftersom att jag inte riktigt ser mig själv med samma perfektion som Annas stil visar. Men - man lär sig nytt hela tiden och jag är definitivt öppen för att suga in allt hon har att säga och visa mig under dagen! Det här är så spännande!
 
 
Krukorna på bilden kommer från butiken, det finns inte så många kvar nu, så klicka på bilden och snyt åt dig dina favoriter redan nu!
 
Jag tänkte försöka komma ihåg att få med mig min lilla kamera idag och kanske knäppa några bilder under tiden vi fixar och grejar... vi får se hur det blir med det, haha. Jag brukar alltid glömma bort att fota, jag blir så uppe i allt runtomkring så det brukar alltid sluta med att jag snabbplåtar någonting i farten med mobilen istället. Det blir så tradiga foton med mobilen så på den punkten får jag skärpa mig i framtiden! 
 
 
Så då... det var nog allt jag hade att bjuda på den här måndagsmorgonen tror jag! Nu hoppas jag att ni alla får en helt fantastisk dag trots att vädret här i glada Göteborg är allt annat än glatt. 
 
Krama om varandra och visa att ni bryr er om människorna runtomkring er!
// Lina
 
 
 
Kommentera inlägget här: