Slarvat bort en hel dag...

Usch, det här kändes ju inget vidare. Årets hittills finaste dag här i Göteborg och jag har slarvat bort den med att sova precis hela dagen, haha. Det behövdes förmodligen, jag vaknade inte förrän omkring 14:30 idag - och det är verkligen inte likt mig. Men, så är det och det är väl bara att låta det vara vad det är och ta vara på resten av dagens soltimmar! 
 
 
Jag verkligen älskar mina gamla koppar! Jag fick med mig ett gäng sådana här när jag flyttade hemifrån, utav mamma. Jag har haft kvar dem ända sedan dess, men nu är det tyvärr bara två kvar, resten har gått i backen genom åren. Jag skulle så gärna vilja få tag på fler av den här modellen, jag har letat omkring på loppisar och allt möjligt, men jag har inte hittat några, tyvärr... jag vet inte riktigt varför jag är så himla förtjust i dem, kanske har det att göra med att de påminner om när jag var yngre.
 
Vad ska ni alla ha för er idag? Själv ska jag dricka upp mitt kaffe, sedan får det nog bli storstäd här hemma! Inte världens roligaste en ledig dag, men det behövs verkligen, haha!
 
 
Kommentera inlägget här: