Regnig och oinspirerande dag

Idag är vädret inte alls på humör för att låta mig njuta av det utomhus. Typiskt, jag hade nämligen bestämt en date med en god vän, vi hade tänkt promenera en mil och därefter skulle hon bjuda mig på mat - så, jag missar en gratis lunch idag, haha! Nej, skämt å sido, men det var synd. Nu sitter jag här och försöker undvika alla jag-borde-verkligen...-sysslor men jag börjar inse att jag har för lite annat för mig för att helt och hållet komma undan dem.
 
 
Här är en bild på mitt allra senaste verk. En byrå som är målad i lite olika tekniker - däribland en teknik som kallas Frottage. Det är den som ger det lite melerade utseendet. Frottage går vi igenom på kursen Annie Sloan's Chalk paint - Colour & Style, Classic. Du hittar alla våra kurser här.
 
Färgerna jag har använt är Annie Sloan's Chalk paint; Old White, Graphite, Louis Blue och Aubusson. Förseglade färgen gjorde jag med Clear Wax. Idag får jag nog se till att redigera videon för hur jag gjorde den. Här kan du klicka om du vill se vår Youtube-kanal som är fullproppad med Steg-för-steg, DIY för hemmet och annan inredningsinspiration. Nya videos dyker upp varje vecka så passa på att prenumerera på kanalen så att du inte missar någonting - glöm inte att sätta på aviseringarna i samma veva så får du en notis varje gång vi publicerar någonting nytt!
 
 
Nästa vecka har vi lite minisemester hos WackyGoose och har därför bara öppet under Onsdagen! Det står inne på Öppettider på hemsidan, men det skadar inte att upprepa det här. Då ska jag nämligen iväg till vår huvudstad, eller aa, strax utanför, och koppla av lite ihop med en vän. Det ska bli skoj! 
 
 
Så här färgglatt kan det minsann vara! Haha. Färg gör mig alltid glad. Jag skulle så gärna vilja se bilder på hur ni alla har det hemma hos er - har ni det lika färgglatt som vi har det i butiken eller har ni gått mer på den avskalade färgpaletten? Ni får hemskt gärna länka till lite blogginlägg eller rent av maila bilder på era hem, antingen till wackygoose@hotmail.com eller skicka PM till oss på vår Facebook-sida. Man kan aldrig få för mycket inspiration!
 
Vidare sitter jag här, i ett regnigt och mulet Göteborg, och letar efter lite nya instagram-konton att följa, lite bloggar och kanske en och annan Pinterest. Har ni några förslag på sidor fulla med härlig inredning så kasta iväg länk bland kommentarerna här i inlägget vetja'!
 
Vad ska ni hitta på idag?
 
Kommentera inlägget här: