Plantera i patina

 
Nu har jag gjort det igen. Planterat alltså. Den här gången fick det bli i bland de topp vackraste krukorna jag någonsin sett! Den kommer naturligtvis från WackyGoose's dekorationsavdelning och är helt unik i sin finish (som med så mycket annat i butiken).
 
 
 
Jag gillar verkligen att den är så låg men ändå har formen som en bubbla liksom. Tung är den också, haha! Och blå, det är ju ingen direkt hemlighet att jag alltid sneglar lite extra länge åt blått. Blått är flott.
 
 
Den rustika lerkrukan passar perfekt i morgonsolen ihop med de mjuka textilierna som är kastade i soffan. Även där är det blandat med blått. Alltid blått. Egentligen kanske jag borde skärpa mig, haha. Men nä, blått är verkligen fint.
 
 
Jag valde att plantera lite olika sorter i min nya, vackra kruka. Jag tycker om att det kommer bli lite nivåskillnader, som en egen liten park liksom, haha. Men när jag letade omrking efter passande succulenter och kaktusar (det var nämligen ursprungsplanen), de är ju så svåra att ha ihjäl - idiotsäkert näst intill - insåg jag att det faktiskt är ett rätt tradigt utbud för just det, nästan överallt. Typiskt. Jag som älskar kaktusar och succulenter. I alla varianter och storlekar. Det gav mig en idé! WackyGoose ska råda bot på kaktustorkan!! Minsann! Inom kort kommer ni hitta mängder av skojiga nästan odödliga växter! Wohoo! Kan knappt bärga mig, haha!
 
WackyGoose kommer bli den lantliga butiken mitt i stan, med massa kaktusar. Och succulenter. Den lantliga butiken mitt i stan med kaktusar och succulenter. I massor. Mängder. Så - håll tillgodo alla kaktustorskar - snart har vi allt ni någonsin skulle kunna önska! (En hel del finns redan inne i butiken - Storgatan 41, Vasastan, Göteborg).
 
 
Ha en helt fantastisk dag allesammans!
Taggiga kramar // Lina
 
 
 
NORRSKEN EMMA:

fint =)

ha en bra fredag
kramizz

Svar: Tack! :D Detsamma till dig! :)
WackyGoose inredning & möbelstudio

Kommentera inlägget här: