Krackelerings-effekt på ett helt skåp

 

Nu vart det på tiden att jag provade Annie Sloan's Craqueleur! Jag har ju varit på workshop tidigare där jag fick prova på grundidén med det underbara 2-stegs mediumet, men jag hade aldrig provat det på någon större yta tidigare. Så, jag bestämde mig för att applicera det över ett helt(!) skåp, haha!

 
Har Du använt krackeleringsmediumet någonting ännu? Om inte, så rekommenderar jag verkligen det, haha! Jag tycker att det blev riktigt läckert! Det här skåpet finns även att köpa i butiken (och i webshop), se våra skåp här.
 
 
Insidan målade jag med Annie Sloan's Antoinette, visst är det så läcker färg?! Jag blir bara mer och mer förtjust i den, haha! Utsidan målade jag med en egen blandning. I butiken har jag en hel liten hylla med lite prover uppmålade med mina egna små recept, det senaste har det varit mest grönt (eftersom att jag letat efter just en särskild grön nyans och hittade ett par andra på vägen, haha). Jag ska börja kika lite efter ett par olika rosa och någon lila tänkte jag med... men det får komma sedan, just nu står ett rosa bord i verkstaden, redo att bli färdigställt! En sak i sänder.
 
 
Visst blir det läckert när man får på detaljer med mörka vaxer?! Jag valde att försegla färgen med både svart och brunt vax (Annie Sloan's). När jag vill mörka till det hela brukar jag faktiskt alltid ta både brunt och svart vax - färgen som blir utav det är helt fantastisk! Den blir lite mildare i tonen än om man använder bara brunt eller bara svart vax. Om ni inte redan har provat det, rekommenderar jag det varmt! Man kan reglera det genom att ha lite olika mycket utav vardera - kanske vill man att det ska gå mer åt det bruna hållet eller tvärtom - men mixen av dem blir fortsatt riktigt läcker!
 
Om ni målar mycket, eller lite, eller kanske rent av inte alls, haha, så får ni i vilket fall som helst gärna hoppa med i min Facebook-grupp som jag startat. Där är det tänkt att vi alla ska dela med oss av våra verk, allt till hemmet egentligen, både målerier och andra Gör-det-själv-tips! Vi är över 700 medlemmar redan och det är ju buskul!
 
Vad ska ni hitta på idag?
 
Kram / Lina
 
norrbotten emma:

så underbart fiint skåp :D

kramizz

Svar: Tack snälla! :D
WackyGoose inredning & möbelstudio

Kommentera inlägget här: