Hela dagen lång 2017

 
Ja... nu har jag gjort en ny Chalkpainting! Den här gången målade jag som en kul grej åt eventet Hela Dagen Lång, ett event här i Göteborg som kommer hållas i sommar. De letade efter en omslagsbild till deras sida och frågade om någon skulle vilja måla upp någonting. Jag gav det ett försök och det här blev mitt bidrag. 
 
 
Nu är det väl bara att luta sig tillbaka och hoppas på att de väljer just min bild, haha. Det hade ju varit så overkligt kul! Mina bilder har ju inte visats någon annanstans än av mig själv hitills så det hade ju varit görskoj om den slog alla andras bidrag (som jag inte vet alls hur många det är, än mindre hur de ser ut).
 
 
Ni hittar såklart den här och alla mina andra Chalkpaintings på hemsidan! Där finns även en del posters som jag låtit tryckas upp för den som skulle känna för att pryda någon vägg med mina verk, hehe. 
 
För att bilden skulle bli lite mer tryck-vänlig gjorde min fantastiskt duktiga syster om bilden så att den blev digital också. Skarpade till lite färger och smackade på en text för eventet också. Ni kan hitta en del annat som min syster har gjort om ni klickar här.
 
 
Vad tror ni?! Skulle bilden passa tycker ni?! Haha. 
 
 
 
 
 
 
Kommentera inlägget här: