Riktigt glada nyheter!!!

 
God morgon! Som många redan vet har vi varit inne på banan att flytta butiken till en annan lokal, till och med ut till Bollebygd om det så skulle vara bara tillfälligt. Idag kan vi dock gå ut med att flytten inte blir av! Wohoo! Vi på WackyGoose är så otroligt glada över att kunna dela med oss av nyheten om att vi kommer bli kvar i lokalen på Storgatan 41 (Vasastan) i Göteborg. Faktiskt, så är vi så glada över detta att vi nästan står och hoppar på varsitt ställe! Fantastiska nyheter så här på morgonkvisten, eller hur?! 
 
Inte nog med det, vi har dessutom utökat våra öppettider så att vi istället för att bara ha öppet Fredagar och Lördagar har vi numera öppet Onsdag, Torsdag, Fredag och Lördag varje vecka! Workshops håller vi på att planera upp också, så det kommer komma upp fler datum snart! Alltså, hur bra låter inte allt detta?!
 
Med detta sagt är det dags för oss här att smutta på ett par kannor morgonkaffe och fortsätta planera, styra upp och greja på kontoret hela dagen! <3 Nu hoppas vi att ni alla får en fantastisk måndag och att vi ses på Onsdag (då butiken har extra öppet 11-18) ;)
 
 
 
Annelie Hedblom :

Toppen!! Underbart att höra!

Kommentera inlägget här: