DAGNY - Chalk paint Art på canvas

 
Ni vet väl om att man kan måla även på tyg med dessa helt fantastiska färger?! ...vilket ju innebär att de också är helt perfekta att använda som snabbtorkande färger när man gör målningar!! ...och eftersom att de går att köpa i 100ml burkar och finns i omkring 200 olika kulörer (med många olika vaxer både med och utan pigment som man kan göra ytterligare effekter med), krackeleringsmedium, glaze, 3D-pasta och annat finns det INGENTING som stoppar konstnärssjälen i dig när du väl sätter igång! För mig och mina bokstäver är det i alla fall minst sagt perfekt!
 
...min första riktiga tavla på canvas blev en stadig dam som jag valde att döpa till Dagny (original och prints finns att köpa på WackyGoose's hemsida), hela 180cm hög och 105cm bred, utan ram. Jag älskar saker som inte liknar någonting annat, och det vill jag nog ändå säga om Dagny. Hon har lite karaktär och snea tänder. Woho!
 
För er som - liksom jag - tycker om henne på något konstigt vis, så hänger hon uppe på en vägg i butiken - öppet Ons-Fre 11-18:00 och Lördagar 12-16:00. VÄLKOMNA och ha en fortsatt härlig dag! 
 
 
Kommentera inlägget här: