Välkommen Anneth!

Yes, nu har vi fått en praktikant till butiken, en glad själ! Jag - Lina - är naturligtvis fortfarande kvar men får nu avlastning, hjälp och sällskap av Anneth. Hon kommer, som det ser ut nu, vara i butiken Onsdagar och Torsdagar och det tackar och bockar vi för!
 
VÄLKOMMEN ANNETH!
 
 

DAGNY - Chalk paint Art på canvas

 
Ni vet väl om att man kan måla även på tyg med dessa helt fantastiska färger?! ...vilket ju innebär att de också är helt perfekta att använda som snabbtorkande färger när man gör målningar!! ...och eftersom att de går att köpa i 100ml burkar och finns i omkring 200 olika kulörer (med många olika vaxer både med och utan pigment som man kan göra ytterligare effekter med), krackeleringsmedium, glaze, 3D-pasta och annat finns det INGENTING som stoppar konstnärssjälen i dig när du väl sätter igång! För mig och mina bokstäver är det i alla fall minst sagt perfekt!
 
...min första riktiga tavla på canvas blev en stadig dam som jag valde att döpa till Dagny (original och prints finns att köpa på WackyGoose's hemsida), hela 180cm hög och 105cm bred, utan ram. Jag älskar saker som inte liknar någonting annat, och det vill jag nog ändå säga om Dagny. Hon har lite karaktär och snea tänder. Woho!
 
För er som - liksom jag - tycker om henne på något konstigt vis, så hänger hon uppe på en vägg i butiken - öppet Ons-Fre 11-18:00 och Lördagar 12-16:00. VÄLKOMNA och ha en fortsatt härlig dag! 
 
 

Sänkt pris på distanskurs!

 
 
Nu har vi sänkt priset på Distanskursen!! (Jobbar även på att få upp fler kurser på distans då det är många som frågat om det)... Det kommer inte komma denna veckan, men vi jobbar på det!! Förr kostade distanskursen 499 kr, nu har vi istället lagt den på 199 kr! - Jag vill dock återigen rekommendera att gå på en riktig, fysisk workshop, det ger alltid mest! Men alla de delar vi går igenom där, går jag också igenom i den här videon. (Se det som ett alternativ om du verkligen inte får loss tid eller möjlighet att gå på en fysisk kurs!)
 
Ha en riktigt härlig dag allihopa!