Sovrums make-over, start - ÄNTLIGEN!

 

ÄNTLIGEN(!!!) har jag börjat göra om inne i vårt sovrum! Det är verkligen på tiden!

Jag har satt min budget för sovrummet på 3000kr (efter den här videon/delen av projektet har jag ungefär en tusenlapp kvar av den budgeten, haha - vi får se hur det går). Ganska snålt med tanke på att det är ett helt rum som ska få en total förändring, men jag tycker att det är en liten kul utmaning samtidigt som det är snällt mot plånboken med en såpass låg budget, haha! Det jag gör i den här videon är att jag gör om våran gamla IKEA säng. Den är röd-brun och tråkig från början, men när jag är färdig är den en perfekt förvaringsmöbel (och dessutom snygg)! ;)

Jag började med att köpa sänglådor som passade under sängen. Därefter skruvade jag loss den oinspirerande sänggaveln som satt vid huvudänden. Därefter började jag måla om hela alltet. Färgen jag valde är Autentico, Nocturnal, och jag började med att måla två lager med Versante Matt (den fäster otroligt bra och är väldigt hållbar), därefter avslutade jag med ett lager Versante Eggshell eftersom att jag ville ha en yta som är lätt att göra rent och en lite blankare look.

Beslagen finns snart i butik dom också!!

 
IKEA make-over, IKEA styling hack, DIY, styling under stram budget.
Blogg.se:

Hej!

Tänkte meddela att vi tagit med ditt inlägg i en artikel om Ikea hacks som kommer upp på blogg.se startsida imorgon. Tack för ett superbra tips!

Svar: Åh vad roligt!! :D Tack!
WackyGoose inredning & möbelstudio

Kommentera inlägget här: