Nytt, nytt, nytt och NYTT!! <3

 
Jag blir så lycklig varje gång det dyker ner en leverans till butiken!! (Vilket är varje vecka numera!) Haha. Det finns så mycket fint att jag snart blir tokig! Här hittar du alla nyheterna som dimper ner hos WackyGoose nu!
 
Vi har lagt lite extra krut på lerkrukor nu ett tag, planen är att vi ska få in ett gäng härliga växter som ger butiken det där lilla extra - det kommer bli mysigt, håll till godo!! ;) Kom ihåg att varje pryl är helt unik, så passa på om det är någonting du vill ha, jag har haft en hel del besvikna själar det senaste som undrat när vi får in sakerna igen för att de missade någonting. Det får vi inte. Eftersom att så himla mycket är one-of-a-kind i butiken går det helt enkelt inte att få in samma sak en gång till...
 
Och för er som har börjat kika efter julklapparna - ge bort ett presentkort till någon du tycker riktigt mycket om!! Gör en liten trälåda (eller varför inte en kruka?!) med en härlig mix av lite småprylar, kanske lite retro-tablettaskar, ett gäng handgjorda, gammeldags gräddkolor, någon ljusstake och ett presentkort?! Sätt ihop ett eget personligt litet paket och slå in det med celofan - busenkelt och väldigt uppskattat. I butiken (Storgatan 41, Vasastan, Göteborg) har vi numera ett packbord för just presenter, vi hjälper gärna till att slå in ditt paket om du vill! Personligen älskar jag sådana små 'plocklådor'!! Våra presentkort kommer med en unik kod som även går att utnyttja i webshoppen, de gäller i ett år fram och ser rätt stiliga ut om jag får säga det själv!! Haha.

Ha nu en fantastisk dag, alla fantastiska kunder och följare!! <3
Glöm inte bort att ni betyder massor för oss och se till att le hela dagen! ;)
 
 
 
Kommentera inlägget här: