Ni vet, den där byrån...

En del av er har sett den, både pågående i verkstaden och färdig på bild... men nu kan jag även dela med mig av bild från när den är på plats i min systersons sovrum!!
 
Det blev en hel del slit med den här byrån, jag stötte på en del saker som jag inte riktigt hade räknat med från början, så det tog mer tid och svett än jag från början hade tänkt. Men jag blev ändå så nöjd med byrån att det inte gör någonting, hehe. (Vad gör man inte för ett syskonbarn liksom?!) Allt för att han ska dra till med ett litet glädjetut och rusa omkring i sin lille blöjrompa! Men, för att vara helt ärlig, tror jag att det var hans mor som blev mest glad när byrån kom på plats. Han verkade inte jätteimponerad av mitt arbete... alls... faktiskt... HAHA! Han tittade på mig, snackade lite (jag förstår inte ett ord) och gick därifrån, typ. Men, tur att någon blev glad i alla fall!
 
Jag är nöjd, min syster är nöjd, systersonen har en drake som byrå/skötbord och hans pappa grinade inte jätteilla ändå. Så, allt som allt kan jag nog tycka att projektet slutade lyckligt! - Vad tycker du?! 
 
 
Byrån är från början en helt vanlig, rätt tråkig IKEA-byrå (MALM?), det kommer dyka upp en video på hur jag gjorde den här så småningom! 
 
 
 
Amanda CL:

så cool den blev :D

Svar: Tackar!! :D
WackyGoose inredning & möbelstudio

Kommentera inlägget här: