Vackert väder!!

Vilket underbart väder man har vaknat upp till nu de senaste dagarna!! Idag blir det att posta en jädrans massa paket, haha. Det tar liksom aldrig slut, evighetens arbete, haha!
 
Ni har väl inte missat att vi fortfarande tömmer ut en hel del i butiken?! Det är fortfarande HALVA PRISET på både belysning och möbler!! ;) Anledningen är att jag är i lite akut behov av utrymme där nere då jag har en hel del planer på nytt och lite ändringar. Hehe.
Så, BELYSNING OCH MÖBLER - PASSA PÅ ATT FYNDA NU! ;) Uppge koden: HALVA-HELA-VECKAN i kassan i webshoppen så läggs rabatten in! ;) (I fysiska butiken behövs ingen kod, rabatten gäller ju såklart ändå!) 
 
Jag vill understryka igen att den här kalas-rean är helt unik och det gäller att passa på, vi kommer förmodligen aldrig ha riktigt så här stor rea igen i framtiden, haha! :D
 
 
Idag ska jag som sagt packa paket, men utöver det ska jag se om jag inte kan orka ta mig ner till Haga och spana efter lite småbarnspresenter... syskonbarnet fyller nämligen 1 år inom en månad och jag gick förbi en butik som hade vad jag tror kommer bli den allra perfektaste, bästaste ettårspresenten! Hmm, vi får se. Förmodligen kommer väl mamman till födelsedagsbarnet uppskatta presenten mer än vad han själv kommer göra, haha!
 
Ha en riktigt härlig dag nu allihopa!
 
 
Kommentera inlägget här: