Måla på tyg, en stilig fotölj!

 

Orientaliskt bord, patina med vax-resist!

 
 

Det här bordet blev jag otroligt nöjd med! Och det krävdes inte särskilt mycket för att lyckas ge det en total make-over. Det enda jag använde mig av för det här bordet var ett par matskedar Miss Mustard Seed's milkpaint Kitchen Scale och lika mycket Eulalie's Sky. Till att försegla färgen använde jag mig av MMS Hemp Oil.

Allt jag använder mig av i mina videos går att köpa hos; www.wackygoose.se
Instagram: wackygoose.inredning
Facebook: http://facebook.com/wackygoose.inredning

Du får mer än gärna följa den här länken (https://www.facebook.com/groups/916597098374487/) och dela med dig av dina egna milk- och chalkpaint-projekt! Inspiration kan man aldrig få för mycket av!

Jag blir jätteglad om du skulle vilja dela med dig om vad du tycker om mina videos genom att kommentera här nedanför!

 
 
 

Auktion, 100% av intäkterna går till välgörenhet!

Nu har vi på WackyGoose och LiveDesign bestämt oss för att samla på oss prylar för att sedan hålla en auktion där ALLA intäkterna går till välgörenhet. Första auktionen får gå med 50% till Arödskatterna och 50% till Föreningen Hundskyddet!
 
Det vi vill be er om nu då är att gå igenom alla era gamla husdjursprylar (vad som helst, allt tas tacksamt emot), enda kravet är att det ska vara brukbart. Lite skavanker är helt ok, men det ska ju ändå vara så att man kan använda det!
Allt såsom halsband, koppel, möbler, täcken........ ja, allt som hör husdjuren till!
 
När vi sedan känner att vi har lyckats samla ihop en del kommer vi hålla ett event med auktion där vi säljer av prylarna. ALLA intäkterna kommer oavkortat gå till välgörenhet, första auktionen kommer vi dela lika så att Föreningen Hundskyddet får hälften och Arödskatterna får hälften.
 
Vill DU vara med och bidra?! Skänk prylar till auktionen genom att posta dem till oss, det går bra att höra av er via Facebook, WackyGoose eller LiveDesign, posta prylarna (adress får du via PM eller mail) eller kom ner och lämna in dem i butiken på Storgatan 41, Göteborg under öppettiderna.
 
Mail: wackygoose@hotmail.com / vl.livedesign@gmail.com
Telefon: 0702484341 (WackyGoose och LiveDesign, butiken)
 
 
Klicka på bilden för att komma till eventet på Facebook.
 
Vi kommer lägga upp bilder på alla prylar vi får in i Facebook-evenemanget och därunder varje bild kommer ni också kunna buda. Fraktkostnad står vinnaren själv för (alternativ att hämta upp vinsten i butiken kommer såklart också fungera). När ni skänker prylar till auktionen får ni också stå för frakt till butiken.
 
Kom igen, bidra Du också! ;)
 
Kategori: