En gammal stege gömmer högtalaren.

 
Sambon envisades med att ha sina stora, klumpiga (och jättefula) högtalare. Jag föreslog med en försiktig röst att vi kunde skaffa andra, lite mindre, kanske inte kolsvarta högtalare, men de här är tydligen det som gäller. Det går inte under några omständigheters vis att byta ut dem mot någonting, för det finns tydligen inga bättre alternativ ute på marknaden. När man spelar riktigt högt. (För det gör vi ju SÅ ofta, hahaha!) Men okej, jag ger mig. Men då gömmer jag dem bakom en superfin stege istället!! Kanon! Ett par filtar till bara så kan man aldrig ana att det står en sån klump där i hörnan! NÖJD!
 
 
Helena:

Haha..syns det inte finns det inte ;)
Har en liten fråga. Ska köpa färger av dej, men är på jakt efter en sån där gammal, smutsig, sliten, djup turkos nyans. Har du något bra recept för att få den. Tack by the way för en inspirerande sida, blir helt klart ett besök i din butik i sommar :)

Svar: haha eller hur!! jag blev lärd som liten att om man spiller någonting på bordet kan man bara lägga ett fat eller en duk över så är det ingen som ser, tror det blev lite av min livsfilosofi hahaha!! ja absolut, antingen kan jag ta hem färdig åt dig (dusky turquoise ocj Antique turquoise. Autenticos är kanon), eller så kan du ta bright turquoise och ha på svart vax som avslut :D
WackyGoose inredning

Helena:

Haha..vilken bra filosofi :) Men det är ju sant!

Ska googla färgerna och kolla, återkommer när jag bestämt mej. Finns massor av underbara färger. Har köpt två skåp nu som jag ska ge mej på nu på semestern, men kan inte riktigt bestämma nyans, vill ha allt :)

Men som sagt återkommer!

Svar: jaa det finns så många olika färger!!! 😄
WackyGoose inredning

Helena:

Haha..då var det jag igen :) Visst är det roligt med många kommentarer på ett inlägg ;)
Det var minsann inte lätt att hitta kulörerna, du har möjligtvis inte nån färgkarta eller så jag skulle kunna se dom på? Tack förresten för att du kan/vill fixa hem det.

Svar: det finns färgkarta på hemsidan under kategorin autentico chalkpaint - vaxer och annat ;)
WackyGoose inredning

Helena:

Aha..kollade efter milk paint, därför jag inte hittade, tusen tack!!!

Svar: Jahaaaa.... färgkartor för milkpainten finns inte :(
WackyGoose inredning

Helena:

Så..nu har jag gjort en beställning, blev många, kunde inte bestämma mej :) Tänkte på en sak, överbliven färg som man blandat och inte använt upp, hur länge och hur kan förvara men det?

Svar: Vad roligt!! 😄 upp till två veckor i en burk med tätt lock ;)
WackyGoose inredning

Kommentera inlägget här: