En gammal stege gömmer högtalaren.

 
Sambon envisades med att ha sina stora, klumpiga (och jättefula) högtalare. Jag föreslog med en försiktig röst att vi kunde skaffa andra, lite mindre, kanske inte kolsvarta högtalare, men de här är tydligen det som gäller. Det går inte under några omständigheters vis att byta ut dem mot någonting, för det finns tydligen inga bättre alternativ ute på marknaden. När man spelar riktigt högt. (För det gör vi ju SÅ ofta, hahaha!) Men okej, jag ger mig. Men då gömmer jag dem bakom en superfin stege istället!! Kanon! Ett par filtar till bara så kan man aldrig ana att det står en sån klump där i hörnan! NÖJD!
 
 

DIY: Chalk paint STENVÄGG

 
 

Jag har hela butikslokalen fylld av otroligt vackra, vitmålade stenväggar. Men just inne i Workshop-rummet ska jag måla om dem och eftersom att jag senare ska använda mig utav Autentico Venice (en väggfärg som blir ojämn och 'flammig' - jättesnyggt - när den torkar, lite som kalklitir) och den fäster bäst på mineraliska underlag behövde jag i vilket fall som helst grundmåla väggarna med Autentico Vintage innan, då passade jag på att experimentera lite och försöka immitera en stenvägg. Jag tycker att det gick riktigt bra, kanske att man ska göra något liknande på någon annan vägg någon gång!

Det jag använde mig av i det här projektet var;
Färger (Autentico chalk paint) Nearly Black, Reindeer, Racing Green, Gris, Ivory, Metallic koppar och Metallic guld.
Istället för att applicera färgen med pensel valde jag att 'dutta' på färgen med en natursvamp - ett utomordentligt hjälpmedel när man vill skapa patina och en åldrad look!

Vad tycker ni?!

 

Kategori:

Hemmet som är under den ständiga förändringen...

Haha, ja, lite så är det faktiskt... ju... idag har varit en utav alla sånna där 'Nej-nu-ska-jag-bannemej-få-ordning-på-skiten-dag' hela dagen!! Jag har tvättat och fixat, städat och donat - och möblerat om lite då såklart. Igen. Haha. I skrivande stund ser det i alla fall ut så här hemma hos oss:: (Hiss eller diss?!)
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Det mesta är köpt hos www.wackygoose.se.