Nyheter och fixande!

 
 
Härliga sommar! Vad har ni hittat på hittils under sommaren?! Själv har jag inte gjort särskilt mycket... planerat en del, fixat med annat... haha. Jag har - förhoppningsvis - en alldeles egen produkt på gång... det krävs ju såklart en hel del tid innan man kan lägga ut sådant på marknaden, men som vanligt har jag inte tålamod nog att hålla det hemligt särskilt länge. Haha! Det sprätter i hela kroppen av lycka att äntligen ha något sådant på gång!  Vad tror ni om en produkt som kan få till effekter likt de ni ser på bild här ovan? (obs! Lånade bilder).
 
 
Jag är i vilket fall som helst helt uppåt väggarna att vara så nära en sådan produkt! Haha. Jag hoppas innerligt att det här går vägen och att jag lyckas!
 
För att fira in detta projektet, eller heja på det snarare, erbjuder vi nu hela 10% på all färg och tillbehör!! Uppge koden ' vifirar ' i kassan i webshoppen så dras rabatten! (GÄLLER EJ specialbeställd färg utan bara de som finns inne i det fasta butikslagret). Rabatten är giltig till och med 31 juli så passa på!! 
 
 
Nästa vecka är vi tillbaka från semestern och då hoppas vi på att få se era rara ansikten inne i butiken igen! ;) Jag måste nog erkänna att jag saknar butiken när jag inte är där. Samtidigt är det ju såklart nödvändigt med lite ledighet mellan varven.
 
 
Ha nu en riktigt trevlig dag allihopa! På återseende!
 
 
Kommentera inlägget här: