Cling-On penslar

Nu finns de fantastiska Cling-On penslarna i butik - ÄNTLIGEN!!
 
 
 
Cling-On penslarna är nog de bästa penslarna vi på WackyGoose har provat någon gång. De fungerar till både tjockare färger (chalkpaint) och tunnare färger (milkpaint) och de lämnar sällan penseldrag om man behandlar dem på rätt sätt!

Tillverkade av högsta kvalité och av exklusiva material
- Rostfrittstål
- DuPont synthetic filament
- Handtag i bok
- Finns i 4 former- runda-ovala-platta-böjda
- En fröjd att måla med
- Bättre täckning och en jämnare yta.
- Prisvärda
 


Låt din pensel absorbera en del vatten innan du använder den för första gången så det blir rätt flex. Ta bort överflödigt vatten genom att snurra handtaget mellan händerna och sedan är den klar att användas.

Medan du målar, fukta borsten vid behov. Att hålla borsten fuktig kommer att hindra färgen från härdning på borsten och minimera penseldrag.

När du har målat klart låt dom hänga i vatten (utan att röra botten). Filamenten är speciellt behandlade för att frigöra färgen. Nästa dag kommer all färg att ha lämnat penseln. Den rengör sig själv; Bara skölj, snurra ut det kvarvarande vattnet och du är redo att måla igen eller förvara penseln.

Helst bör ClingOns förvaras i en brushkeeper, eller liknande anordning (tom plasthink) Gör hål i locket så att penseln kan hänga i vattnet, utan att röra vid botten. Byt vattnet då och då!
 
 
Kommentera inlägget här: