Måla på tyg med Autentico chalkpaint!

 
 
Nu har äntligen en video på hur jag målar på tyg med Autentico chalkpaint kommit ut! Det här var första gången jag någonsin målat på textilier och om man bara följer instruktionerna (du hittar dem både på Autenticos och WackyGooses hemsida) så är det busenkelt!
 
Det jag använde för att göra den här möbeln var; Autentico Bright White, Nearly Black, Bleu Clair, klarvax, vitt vax och svart vax.
 
 
 
 
 
 
Kategori:

Blått skåp med vita detaljer

 
 
 

Det är ibland helt otroligt vad lite färg och enkla effekter kan göra stor skillnad!

Allt jag använde av mig när jag gjorde om det här skåpet var; MMS Bergere, Bonding Agent och Vitt vax!

 

 
 
 
Kategori:

Lite pysslande hemma...

Nu har jag äntligen börjat ta tag i att fixa i ordning här hemma... det var ju ett tag sedan vi flyttade in till en större lägenhet, men tiden har liksom inte funnits till att fixa någonting i den... men nu äntligen! Det får komma en liten bit i taget, men det känns ändå skönt att ha börjat!
 
Och nu när jag skulle lägga in bilder på hur det ser ut hittils såg jag att jag glömt spara ner dem på datorn. Jag får alltså fixa om bilderna senare idag, återkommer då.
 
Sålänge får ni nöja er med min fantastiska grind som jag plockade hem för några månader sedan. Den står fortfarande lutad mot väggen inne i sovrummet, men förhoppningsvis får den komma upp på väggen snart! 
 
 
 
Ha en fantastisk dag nu, allihopa!