MÄNGDER AV REA <3

Vi vill önska alla våra kunder, nya som gamla, en riktigt GOD FORTSÄTTNING! Därför höjer vi nu rabatten på alla Autentico-produkter (som vi håller på och säljer ut för att istället ge plats åt ett annat, spännande färgmärke - Annie Sloan Chalk Paint). Rabatten för Autentico's produkter gäller så länge lagret räcker och man behöver ingen rabattkod, rabatten dras automatiskt i kassan i webshoppen. Erbjudandet gäller naturligtvis i vår fysiska butik på Storgatan 41, Vasastan, Göteborg också. Just nu erbjuder vi alltså hela 30% på ordinarie pris för dessa godbitar - PASSA PÅ!
 
Klicka här för att komma direkt till Autentico's produkter.
 
Vi har lagt över alla julprylarna i REA-mappen på hemsidan också, till hela 50% rabatt (de rabatterade priserna ser du när du klickar runt och för att ta del av dem behövs ingen rabattkod) - det är alltså bara att klicka hem och fynda, bra va?!
 
 
Vi vill ju naturligtvis inte vara sämre än någon annan, så vi håller även jämna steg i mellandagarna och bjussar på hela 25% rabatt på inredning! För att ta del av detta erbjudandet behöver ni dock en kod - uppge koden 'Mellandagarhososs' i kassan så får du ta del av det också!! Wohoo - kan det bli bättre?! Mellandagsrean gäller till och med Lördag kl 23:00 i webshoppen, butiken har såklart samma rabatter, men vi har bara öppet Ons, Tors och Fre kl: 11-18:00 denna veckan därefter tar vi oss ett par lediga dagar till och så ses vi nästa år igen!
 
Så... skutta in på hemsidan och klicka hem dina favoriter redan ikväll - saker brukar försvinna snabbt när vi har reor och vi kommer troligtvis inte få in likadana prylar igen, som vanligt... 
 
 
 
 
Kommentera inlägget här: