Lite mer förklaring...

 

Det har blivit ramaskri över hela Facebook (kanske till och med ytterligare omkring på sociala medier, jag vet inte?) om min (och WackyGoose's) senaste nyhet. Den ploppade upp som en överraskning för många och nu tänkte jag ge en lite närmare förklaring... Det har varit spridda skurar av känslor och åsikter om det här, både bland kunder, följare och från tidigare kollegor. Förståeligt tycker jag. Men för er som inte riktigt hunnit med i de snäva svängarna har jag nu lagt upp en video där jag förklarar och berättar mer!

 

Ja... Nu är det officiellt och fullt på gång! Jag har beslutat mig för att jag ska börja jobba med (och sälja) Annie Sloan's färger istället för Autentico's! Det är ett val som jag känner mig väldigt trygg och bekväm i då det är ett beslut jag fattat utefter vana och test. Jag är dessutom väldigt(!!) glad över den här nyheten och jag hoppas verkligen att jag får med mig er, att ingen utav mina följare/kunder känner sig övergivna eller något annat tramsigt. Det här gör jag för att jag helt enkelt gillar resultaten bättre - så det borde ses som en fördel för alla runtomkring mig också tycker jag! :D

För er som fortsatt vill jobba med Autentico's färger och gillar dem bättre (vilket ju naturligtvis är fullt tillåtet) hittar dem hos två helt fantastiska tjejer, Katja och Elin, som håller till i sin urmysiga butik Dahlia i Göteborg! De hjälper er mer än gärna med alla frågor och funderingar kring Autentico Paint. (Men innan ni springer iväg och förgyller deras dag - hjälp mig tömma Autenticohyllorna hos WackyGoose, vi säljer ut alla deras produkter till 25% så långt lagret räcker), både i butiken och på webshoppen - via webben behövs ingen rabattkod, rabatten dras automatiskt i kassan! Observera att det gäller alla Autentico produkter, inte bara färgerna!

 

 

Det här klivet tar jag nu av flera anledningar. En del som jag inte tänker gå in på och andra som mer eller mindre är helt uppenbara. Annie Sloan's Chalk paint(låt oss fortsättningsvis i texten förkorta det med AS) passar mig helt enkelt så mycket bättre! (Detta visar jag i videon).

Det var först när jag satt och redigerade min förra video, den där jag testar Annie Sloan's chalk paint, som jag upptäckte faktiskt vad jag själv sa... Jag har länge velat prova olika typer av kalk- och kritfärger för att kunna berätta om skillnaderna för mina kunder. Och eftersom att många av mina kunder tidigare har provat AS så kände jag att det var en given första plats för den i mina studier! Jag hade tidigare ingen direkt erfarenhet av färgen och jag gick in för det med författningen om att jag skulle bli besviken. Men(!!!) jag måste säga att det var precis tvärtom. Ytan som blev när jag var färdig med mitt målarprojekt var helt underbar. Alltså, jag menar verkligen HELT FANTASTISK!!

I min test-video nämner jag att jag tycker att Autentico är en vänligare färg för nybörjare... ja, det är den - den är mer lik en snickerifärg kan man säga och den glider lättare på ytan. Men faktumet att AS inte gjorde det gjorde mig helt förälskad. (Man kan ju såklart blanda ut den med vatten för att få den mer lättjobbad), men jag älskade att man faktiskt kunde jobba i en struktur på ytan. Och att den blev sådär kalkigt matt, på riktigt - ytan känns som krita - gör ju att man i princip vill sätta sig och äta upp den, så kär i den är jag. Haha!

I alla fall (nu banade jag iväg, haha) det jag reagerade på i videon var när jag faktiskt jämför Autentico paint med vanlig snickerifärg ,inte samma sak, men åt det hållet. Och det fick mig verkligen att fundera. Autentico säljs dessutom i en del olika färghandlar. Och jag frågade mig själv - är det verkligen vad jag vill ha i butik, är det vad jag vill erbjuda mina kunder? Svaret blev faktiskt Nej. Nej, jag vill ha en speciell färg. En färg som man kan jobba med på helt andra nivåer, en färg som ger ett så tydligt annorlunda resultat emot andra färger att även det ovana ögat kan se det!! Därför väljer jag nu att gå över till Annie Sloan's chalk paint!

Som sagt, jag är väldigt !! glad över mitt val och jag ser fram emot det här nya kapitlet i mitt liv!
Jag hoppas verkligen att ni alla vill följa med mig på den här resan!

Tack för er tid att läsa den här romanen, haha! Kärlek till er alla!

Kommentera inlägget här: