En tatueringsskiss vart det idag!

Ja, många känner ju redan till att jag gillar att måla möbler... haha. Vad ni kanske inte visste är att jag även älksar att måla med penna och papper! Jag har målat hela livet, mest det som fallit mig in för stunden. Kanske ska rota fram lite gamla verk någon dag så ni får kika på den biten av mitt liv också, hehe. Men det får bli en annan dag... idag skissade jag en tatuering åt en tjej som ska tatuera låret. Önskemålet var en blomranka av någon form, gärna med liljor... Ja, en fjäril någonstans med.
Jag fick en liten idé om att baka in lite vanliga blommor med och det vart helt okej efter att jag frågat! 
 
Så här blev resultatet i alla fall;
 
 
Vad tycker ni?! ...det var längesedan jag målade med mina älskade kritor. Timmarna bara flyger iväg när man sätter sig med dom, det är helt otroligt! Nu när jag väl fick satt mig mindes jag hur mycket jag verkligen älskar det, hur avkopplande det är. Det är verkligen terapi.
 
Så, om ni har några planer på att tatuera er (eller har något skoj motiv bara) som ni skulle vilja att jag målar upp är ni mer än välkomna att kasta iväg ett litet mail till wackygoose@hotmail.com så kan vi snacka ihop oss lite! :) 
 
Här är ett par av alla mina 1000 andra saker jag skissat ihop genom åren (de jag hittade på datorn nu, jag har många många fler någonstans); 
 
 
 
 
 
 
Kommentera inlägget här: