Dee - Chalkpainting by Lina - Snabbspolat ;)

 
Ibland ploppar inspirationen bara upp, mitt i skapartorkan, och det kan man ju helt klart bli glad över! Haha. Den här chalkpaintingen gjorde jag när jag var hundvakt åt ett par vänner. Vi passade Dee, en glad och härlig Weimaraner, haha! 
 
 
Så här ser en Weimaraner ut! Ståtliga hundar alltså! Min egen variant blev kanske något mindre ståtlig, men jag fick definitivt med de stora öronen! Haha!
 
Idag hoppas jag på att alla kommer in till butiken och tar del av alla våra fantastiska erbjudanden - 30% på kvarvarande Autentico produkter, 50% på julprylar och 25% på all inredning! Jösses, man kan ju spara hur mycket pengar som helst just nu ju - PASSA PÅ! Dessutom, ju bättre hyllorna töms nu, desto mer plats får vi för nyheter till våren! ;)
 
Ha en riktigt härlig dag allihopa!

MÄNGDER AV REA <3

Vi vill önska alla våra kunder, nya som gamla, en riktigt GOD FORTSÄTTNING! Därför höjer vi nu rabatten på alla Autentico-produkter (som vi håller på och säljer ut för att istället ge plats åt ett annat, spännande färgmärke - Annie Sloan Chalk Paint). Rabatten för Autentico's produkter gäller så länge lagret räcker och man behöver ingen rabattkod, rabatten dras automatiskt i kassan i webshoppen. Erbjudandet gäller naturligtvis i vår fysiska butik på Storgatan 41, Vasastan, Göteborg också. Just nu erbjuder vi alltså hela 30% på ordinarie pris för dessa godbitar - PASSA PÅ!
 
Klicka här för att komma direkt till Autentico's produkter.
 
Vi har lagt över alla julprylarna i REA-mappen på hemsidan också, till hela 50% rabatt (de rabatterade priserna ser du när du klickar runt och för att ta del av dem behövs ingen rabattkod) - det är alltså bara att klicka hem och fynda, bra va?!
 
 
Vi vill ju naturligtvis inte vara sämre än någon annan, så vi håller även jämna steg i mellandagarna och bjussar på hela 25% rabatt på inredning! För att ta del av detta erbjudandet behöver ni dock en kod - uppge koden 'Mellandagarhososs' i kassan så får du ta del av det också!! Wohoo - kan det bli bättre?! Mellandagsrean gäller till och med Lördag kl 23:00 i webshoppen, butiken har såklart samma rabatter, men vi har bara öppet Ons, Tors och Fre kl: 11-18:00 denna veckan därefter tar vi oss ett par lediga dagar till och så ses vi nästa år igen!
 
Så... skutta in på hemsidan och klicka hem dina favoriter redan ikväll - saker brukar försvinna snabbt när vi har reor och vi kommer troligtvis inte få in likadana prylar igen, som vanligt... 
 
 
 
 

DIY Griffeltavla av tågbana

 
Har barnen vuxit ifrån sin lille tågbana, eller har ni fått en till övers?! Då har jag ett litet tips på vad ni kan använda den till! Allt som behövs är lite lim, en träskiva, Chalk paint och tågbanan då såklart, hehe. Om ni inte har någonting hemma som ni kan använda till ram finns liknande tågbanor att köpa för inte särskilt stor peng på både IKEA och Biltema bland annat.
 
Vad tycker ni?!