MASSA NYHETER i webshoppen! <3

YEASS!!! Nu har vi fått upp mängder av nyheter i webshoppen; hårdvaxoljor, bladmetaller, färgade vaxer......... WOHO!
 
 
 
 
 
 
 
  
 
 
 
 
 
 

Månadens färger!

Nu har vi dragit igång 'MÅNADENS FÄRGER' i butiken!! Det innebär att man har 10% rabatt på just de färgerna HELA MÅNADEN! Super, eller hur?!
 
SEPTEMBER:
 
 
Månadens Miss Mustard Seed's milkpaint-färger är Mora och Shutter Gray
 
 
 
Månadens Autentico chalkpaint är Herbs och Byzantine
 
 
 
 
 
 

WACKY-SALE och flytt!

 
Nu börjar det dra ihop sig lite! Nu på Lördag (3/9) kommer vi ha en WACKY-SALE i butiken med upp till 50% rabatt på många utav möblerna och inredningen, en del prylar kommer troligtvis ligga med mer rabatt än så, haha! Fram till dess gäller 30% på möbler och inredning. Den rabatten kommer man även åt via hemsidan om man skriver in koden ' FlyttDAX ' i kassan.
 
Efter den här veckan kommer vi troligtvis börja flytta en del av möblerna pö om pö och när en möbel väl flyttats tas den även bort från REAN! Så, passa på till och med Lördag alltså.
 
Vi vet fortfarande inte helt och hållet när vi kommer klappa igen portarna på Storgatan helt och hållet, det återstår lite att se, det beror på hur mycket vi hinner med runtomkring... som vanligt är det mycket på gång, en del planeringar och projekt, så... vi får se hur långt varje dygn räcker helt enkelt! 

Färgerna och DIY-prylarna är det vi allra sist kommer flytta på i vilket fall som helst, så de kommer stå kvar ända fram till slutet! (Jag vet att det är några som undrat över det gällande specialbeställning av färger och sådär, det kommer alltså fortfarande gå att hämta upp sin beställning i lokalen på Storgatan ett tag till)!
 
Nu ska jag klappa ihop datorn för en stund, jag hoppas att ni alla har det kanon, trots att semestrar är över eller lider mot sitt slut. Nya tider, nya möjligheter! <3