Använd MMS milk paint som bets!

 
 
Ja! Det går alldeles utmärkt att använda MMS milkpaint som bets! Det gör jag lite då och då, mest hela tiden, haha! Det enda du behöver göra är att blanda i mer vatten än pulver (exempel på hur jag brukar göra finns i videon här ovan)!

Torrborstning!

 

Den här stora, lite udda soffan fick sig en omgång av torrborstning. Det ger ett lite annat åldrat utseende. En härlig patina och det ger även ett djup i målningen.

Till en början grundade jag hela soffan med två lager Autentico chalk paint Bleu Clair, därefter hade jag på rätt mycket olja (Miss Mustard Seed's Tung Oil) för att lättare kunna skrapa fram den underliggande, ljusblå färgen efter att jag avslutat med ett tjockt lager Autentico chalk paint Cement (ljusgrå).
När toppfärgen nästan torkat skrapade jag bort den färg som flagat och därefter slipade jag fram mängder av slitningar. Soffan var ju fin redan nu, men för att få fram ett extra djup och lite mer effekt, valde jag att torrborsta medAutentico Bright White uppepå hela biten.
Jag förseglade till sist färgen med Autentico's transparenta vax.

Kategori:

Bilder från kunder!

 
Den här kommoden köpte en tjej av mig för ett tag sedan.. Hon berättade redan då att den var tänkt att vara under deras handfat nu när de satt igång och renoverat badrummet. Jag tyckte att det lät superspännande och hon lovade att skicka bilder på det färdiga resultatet sedan - här är de! Vad tycker ni?! Jag tycker i alla fall att det är helt fantastiskt snyggt!
 
 
En annan kund som kom in och beställde lite specialfärger (ni vet väl om att jag kan ta hem i princip alla Autentico's färger som specialbeställning?). Hennes soffbord fick sig en omgång med Thistel, en krämig, knallig rosa färg! Det resulterade i en fantastisk färgklick! Det är SÅ kul när kunder skickar bilder till mig och låter mig dela med mig av dem! 
 
Ha en fantastisk dag!