Flyers och Cheeky Dog!

Nu har jag suttit och pysslat ihop en design på flyers som ska få åka ut öööverallt här i Göteborg! Haha! Det är dags att få spridas och komma ut till alla hushåll som inte har fått nys om WackyGoose ännu. Vad tror ni om det här? Jag tänkte att mycket färger och många bilder skulle fånga folks uppmärksamhet - hade ni lagt märke till den här? ...jag vill åtminstånde tro att jag skulle ha gjort det... hehe.
 
 
För övrigt är det inte jättemycket som händer nere i butiken nu så här i början på hösten. Jag väntar på lite leveranser med nyheter, men utöver det händer det inte lika mycket som det brukar göra! 
 
...jo förresten! (Hur kunde jag glömma?!) ...jag håller på och ska försöka få till ett samarbete med en god vän till mig nu, vi ska dela lokal... hon har också en stor passion för djur, liksom jag. Och hennes bana är mer inriktad på det. Hon ska starta ett ekologiskt och lyxigt märke för hundar, lite tröjor, lite ekologiska tugg och massa annat. Hon kommer fortsätta på samma bana som WackyGoose vad gäller naturliga och miljövänliga produkter, och vem vill inte unna sin allra bästa vän det lyxigaste på marknaden?!
 
Helt när detta blir, det vet jag inte, men ni kan ju hålla utkik efter CheekyDog (som hennes märke kommer heta), det kommer dyka upp i WackyGoose's lokaler och i webshoppen när det blir dags! Förberedelser pågår för fullt! ;)
 
Ha en riktigt härlig dag allihopa!
 

En liten byrå som passar pigtittaren

 
 
Jag hade en rätt tråkig, liten gammal byrå i verkstaden som jag fick en idé om att jag kunde göra så att den skulle gå ihop med pigtittaren jag gjorde häromdagen! Resultatet blev mycket bra (om jag får säga det själv) och man skulle aldrig kunna ana att de inte hört ihop från början! 

De två delarna blir ihop en liten och väldigt unik möbel! Jag blev nöjd!
 
Det jag gjorde var att sätta på ornament på byrån, på sidorna och på fronten. Därefter målade jag hela biten med Autentico Chalkpaint Bright White, sedan fick den en torrstrykning med Bleu Clair och till sist förseglade jag färgen med Autentico Black chalk wax.
 
 
Kategori:

Den blå pigtittaren

 
 
Jag blev otroligt nöjd med den här biten! Allt jag använde mig av var Autentico chalkpaint Bright White, Bleu Clair och avslutningsvis Autentico's svarta kalkvax. Inget slipande, ingenting!
 
Vad tycker ni?!
 
 
 
Kategori: