För tidigt med julprylar?

Jag sitter och funderar lite granna... jag har tagit in en del julprylar till butiken, men det känns ganska tidigt att plocka fram dem nu?! ...men samtidigt kom jag fram till att det faktiskt bara är drygt två månader kvar till jul.
 
Själv har jag inte hunnit fundera särskilt mycket på om vi ska julpynta här hemma eller om vi istället ska lägga fokus på att komma i ordning efter flytten... det är svårt det där tycker jag! Haha. Jag har ju under flera år arbetat ute till havs (och då varit bortrest på jobb under julhelgerna) så då har det inte vart någon direkt idé att plocka fram varken granris, adventstake eller byta gardiner.
...men det hade kanske varit mysigt att fixa med sånt i år... jag får se vad gubben säger! Han blev ju så himla glad när vi köpte en liten grantopp (i kruka) och satte en pytte-pytte-liten ljusslinga i den förra året, så han hade nog uppskattat en riktig jul i år. Haha!
 
Men, vad tycker ni?! Ska vi plocka fram julen i butiken redan eller ska man vänta?!
 
 
Carro:

Det är många som lockas att börja med jul redan nu, men det är ändå bara oktober och höst. Löven har precis skiftat färg.

Personligen känner jag att butikerna gärna kunde vänta tills första advent, men november är väl ändå ett minimum? Charmen hinner liksom avta innan högtiden ens är kommen. Så en liten önskan om att butiker överlag valde att vänta vore trevligt.

Svar: Ja... Jag håller helt med dig!! jag minns faktiskt ett år där skolbarn kom och knackade på dörren i augusti för att sälja julkalendrar!! :O
WackyGoose inredning

Kommentera inlägget här: