En riktigt glad nyhet!

En del av er som varit inne i butiken och småpratat lite har redan anat vad som vart på gång under en tid nu, men jag har låtit bli att gå ut med det helt och hållet. Men(!!!) Nu kan jag äntligen dela med mig av någonting som jag (vi) tycker är overkligt spännande! Det har - fram till igår kväll - varit lite ovisst, men nu kan jag gladeligen berätta att VI KOMMER BYTA LOKAL i Mars nästa år! Helt säkert om vilket datum det kommer bli vet vi inte riktigt ännu, men någonstans i mitten/slutet av Mars.
 
Lokalen vi håller till i idag har varit helt kanon, men nu är det dags att fälla ut vingarna och flyga vidare! Den nya lokalen ligger på Storgatan i Göteborg(!!!), tänk, WackyGoose kommer från Mars månad nästa år vara en inredningsbutik och verkstad i centrala Göteborg! Det är ju helt fantastiskt! Jösses, jag är så spänd!
 
...ytterligare en riktigt kul nyhet är att i samband med lokalbyte kommer WackyGoose och ett då helt nystartat litet företag, CheekyDog, ligga under samma tak! Det är en glad och kreativ själ som kommer slå upp portarna för ekologiska hundprodukter, en del tugg, en del kläder och en del djurmöbler. Både jag och Veronica (som är ägare till CheekyDog) är så galet trötta på alla fula, oinspirerade och typiska djurmöbler; bäddar och annat, så hon ska börja bygga och göra om en hel del så att även våra fyrbenta, bästa vänner ska få sova med stil! Mer om CheekyDog vid ett annat tillfälle...
 
Det kommer bli så himla roligt det här! Jag kan knappt bärga mig!
...vidare har vi ju såklart börjat spåna lite för en Re-opening-kväll... men det är inte så lätt som man kan tro! Haha! (Vad hade ni förväntat er av en sådan kväll?!) Kommentera gärna här under kommentarer på bloggen så hittar jag dem lätt! ;) 
 
Hoppas ni är lika glada över den här nyheten som jag är! Och ha en fortsatt fantastisk Torsdag (det som är kvar av den)!
 
Det händer hela tiden saker i butiken, håll utkik så att du inte missar någonting! ;)
 
Kommentera inlägget här: