3D-pasta och krackelering!

Nu har jag hittat en ny produkt som jag ska prova under nästa vecka (hoppas jag), förmodligen kommer jag ta in den i butik sedan också. Jag har lite tankar om att försöka utöka Gör-det-själv-sortimentet i butiken nämligen! Jag ser spänt fram emot nästa leverans från Autentico chalkpaint, i den kommer det nämligen komma med Terrapieno och Crackle Glaze. Dessa produkter ska testas och sedan, om jag är nöjd med dem, bli en del av butikens Autentico-sortiment! ...planer finns för att ta in fler utav Autenticos kulörer också! Spännande, spännande!!!
 
 
Terrapieno är en fantastisk 3D pasta som används för att skapa struktur eller tillsammans med extra tjocka schabloner för att åstadkomma upphöjda reliefeffekter. Produkten är mycket enkel att använda till att skapa vackra dekorationer på både väggar och möbler.
Terrapieno kan färgas till önskad kulör genom att blanda ca 10% Vintage Chalk Paint med 90% Terrapieno. Du kan också använda den ofärgad och måla över den efter att den har torkat ordentligt. Autentico Terrapieno finns som 480 ml burk. 
Terrapieno kan ockå användas till att göra en "tjockare färg" för strukturmålning.
 
Crackle Glaze är ett en-stegs medium för att skapa en krackelerad yta. Det används mellan två lager av Autentico Vintage Chalk Paint. Det underliggande lagret av färg kommer att synas i sprickorna Idealiskt för mindre föremål eller på utvalda områden på större möbler. Det blir extra fint när någon av Autenticos metallfärger används som bottenfärg.
 
 
 
Kommentera inlägget här: