Möbler till ett barnrum!

Nu var det väldigt längesedan jag gjorde en film, men här kommer i alla fall en!
 
 
 
Jag håller på och hjälper min mamma nu med att fixa lite grejer till hennes barn-rum. Det ska vara ett stort lekrum till alla hennes barnbarn (och andra barn) som kommer på besök där ute.
Första steget fick bli ett gäng färgglada möbler, alla målade i Autentico chalkpaint.
 
Färgerna jag använde till det här projektet var Autentico Sunkissed (gul), Purple (lila) och Bright Turquoise (turkos). Det lilla bordet vaxade jag med vitt vax och resten av bitarna fick klarvax. Vad tycker ni?! Jag känner mig nöjd!
 
 
De här möblerna hade passat ihop oavsett vilken färg jag hade målat dem i tack vare att jag gav möblerna samma knoppar! Det är ett enkelt trick för att få möbler som både är helt olika i modell och färg att passa ihop och smälta in - sätt på likadana knoppar på dem! 
 
Ha en riktig kalasdag nu allihop!
 

3D-pasta och krackelering!

Nu har jag hittat en ny produkt som jag ska prova under nästa vecka (hoppas jag), förmodligen kommer jag ta in den i butik sedan också. Jag har lite tankar om att försöka utöka Gör-det-själv-sortimentet i butiken nämligen! Jag ser spänt fram emot nästa leverans från Autentico chalkpaint, i den kommer det nämligen komma med Terrapieno och Crackle Glaze. Dessa produkter ska testas och sedan, om jag är nöjd med dem, bli en del av butikens Autentico-sortiment! ...planer finns för att ta in fler utav Autenticos kulörer också! Spännande, spännande!!!
 
 
Terrapieno är en fantastisk 3D pasta som används för att skapa struktur eller tillsammans med extra tjocka schabloner för att åstadkomma upphöjda reliefeffekter. Produkten är mycket enkel att använda till att skapa vackra dekorationer på både väggar och möbler.
Terrapieno kan färgas till önskad kulör genom att blanda ca 10% Vintage Chalk Paint med 90% Terrapieno. Du kan också använda den ofärgad och måla över den efter att den har torkat ordentligt. Autentico Terrapieno finns som 480 ml burk. 
Terrapieno kan ockå användas till att göra en "tjockare färg" för strukturmålning.
 
Crackle Glaze är ett en-stegs medium för att skapa en krackelerad yta. Det används mellan två lager av Autentico Vintage Chalk Paint. Det underliggande lagret av färg kommer att synas i sprickorna Idealiskt för mindre föremål eller på utvalda områden på större möbler. Det blir extra fint när någon av Autenticos metallfärger används som bottenfärg.
 
 
 

En riktigt glad nyhet!

En del av er som varit inne i butiken och småpratat lite har redan anat vad som vart på gång under en tid nu, men jag har låtit bli att gå ut med det helt och hållet. Men(!!!) Nu kan jag äntligen dela med mig av någonting som jag (vi) tycker är overkligt spännande! Det har - fram till igår kväll - varit lite ovisst, men nu kan jag gladeligen berätta att VI KOMMER BYTA LOKAL i Mars nästa år! Helt säkert om vilket datum det kommer bli vet vi inte riktigt ännu, men någonstans i mitten/slutet av Mars.
 
Lokalen vi håller till i idag har varit helt kanon, men nu är det dags att fälla ut vingarna och flyga vidare! Den nya lokalen ligger på Storgatan i Göteborg(!!!), tänk, WackyGoose kommer från Mars månad nästa år vara en inredningsbutik och verkstad i centrala Göteborg! Det är ju helt fantastiskt! Jösses, jag är så spänd!
 
...ytterligare en riktigt kul nyhet är att i samband med lokalbyte kommer WackyGoose och ett då helt nystartat litet företag, CheekyDog, ligga under samma tak! Det är en glad och kreativ själ som kommer slå upp portarna för ekologiska hundprodukter, en del tugg, en del kläder och en del djurmöbler. Både jag och Veronica (som är ägare till CheekyDog) är så galet trötta på alla fula, oinspirerade och typiska djurmöbler; bäddar och annat, så hon ska börja bygga och göra om en hel del så att även våra fyrbenta, bästa vänner ska få sova med stil! Mer om CheekyDog vid ett annat tillfälle...
 
Det kommer bli så himla roligt det här! Jag kan knappt bärga mig!
...vidare har vi ju såklart börjat spåna lite för en Re-opening-kväll... men det är inte så lätt som man kan tro! Haha! (Vad hade ni förväntat er av en sådan kväll?!) Kommentera gärna här under kommentarer på bloggen så hittar jag dem lätt! ;) 
 
Hoppas ni är lika glada över den här nyheten som jag är! Och ha en fortsatt fantastisk Torsdag (det som är kvar av den)!
 
Det händer hela tiden saker i butiken, håll utkik så att du inte missar någonting! ;)