Loppis i Majorna

Nu är jag nyss hemkommen från ett härligt litet äventyr i strålande solsken! - LOPPIS I MAJORNA. På varenda gata och i varenda hörn runtomkring Mariaplan sätts det upp bord och allt möjligt är till försäljning. En hel del riktiga fynd finns för den som kikar noga. Jag själv plockade med mig 8 stycken helt fantastiska gamla Café-stolar. 4 turkosa och 4 gråa - SÅ SNYGGA! Det var mycket skoj att kika på och jag önskar att jag hade haft med mig den stora plånboken, men ibland får man nöja sig ändå... Haha!
 
 
 
Har ni inte redan varit på loppis här så rekommenderar jag att ta er dit vid tillfälle! Eller i och för sig, spring dit en sväng vid varje tillfälle! Det roliga med loppis är ju att det alltid är nya människor och nya prylar kring borden!
 
 
Det fanns en hel del möbler, men när jag kom till plats kring 14:00 (ca 4 timmar efter start) var det mesta ganska utplockat... man måste komma i tid på loppisar så de allra bästa fynden inte slinker undan!
 
 
 
Här ligger stolarna packade fint i bilen, visst är det en riktigt härlig färg?!
 

Det har varit en händelserik dag, riktigt kul! Hoppas ni alla haft och får en fortsatt underbar Söndag! Imorgon börjar veckan med nya tag!
 
 
 
Kommentera inlägget här: