Lilla snigel akta dig, akta dig, akta diig!

 
En liten snigel av cement jag målade om... jättekul! Jag använde mig av en hårtork för att snabba på torktiden på utvalda ställen - när MMS färg torkar för fort spricker den, vilket kan bli en riktigt snygg effekt!

Lär dig mer om det på Workshop, Nivå 1! Boka din plats redan nu!
 
Som avslut använde jag mig av Tung Oil, det är den man bör försegla färgen med om man målar om saker som ska stå utomhus.
 
Vad tycker ni?!
Kategori:

Loppis i Majorna

Nu är jag nyss hemkommen från ett härligt litet äventyr i strålande solsken! - LOPPIS I MAJORNA. På varenda gata och i varenda hörn runtomkring Mariaplan sätts det upp bord och allt möjligt är till försäljning. En hel del riktiga fynd finns för den som kikar noga. Jag själv plockade med mig 8 stycken helt fantastiska gamla Café-stolar. 4 turkosa och 4 gråa - SÅ SNYGGA! Det var mycket skoj att kika på och jag önskar att jag hade haft med mig den stora plånboken, men ibland får man nöja sig ändå... Haha!
 
 
 
Har ni inte redan varit på loppis här så rekommenderar jag att ta er dit vid tillfälle! Eller i och för sig, spring dit en sväng vid varje tillfälle! Det roliga med loppis är ju att det alltid är nya människor och nya prylar kring borden!
 
 
Det fanns en hel del möbler, men när jag kom till plats kring 14:00 (ca 4 timmar efter start) var det mesta ganska utplockat... man måste komma i tid på loppisar så de allra bästa fynden inte slinker undan!
 
 
 
Här ligger stolarna packade fint i bilen, visst är det en riktigt härlig färg?!
 

Det har varit en händelserik dag, riktigt kul! Hoppas ni alla haft och får en fortsatt underbar Söndag! Imorgon börjar veckan med nya tag!
 
 
 

Workshop 30/5, Nivå 1

Jag vill allra först tacka deltagarna så hemskt mycket för en härlig dag! Jag hade riktigt trevligt, det var en kanonfin grupp.

Vi var en liten grupp den här dagen (4 duktiga deltagare) - en liten och mysig kurs!

Det här var första gången jag hade Workshop, så dessa fyra, glada själar fick bli försökskaniner! Så här i efterhand förstår jag verkligen inte varför jag vart så nervös - det här var ju hur kul som helst! Det var verkligen skoj att se hur olika alla personer är i färgval, funderingar och hur resultaten blev.

Jag längtar till nästa workshop!

Deltagarna var nöjda med dagen, förväntningarna uppfylldes och det är ju det allra viktigaste!