Ett "litet" misstag...

Det här är ju ett bevis på att inte ens jag (haha!) är odödlig när det kommer till att måla. Haha. Jag hade ju såklart kunnat välja att inte visa det här alls, men samtidigt ville jag visa att alla kan göra misstag och att det ibland är lite mer arbete bakom mina saker än vad man kan tro. Dock har jag kommit fram till varfö det slutade som det gjorde, och i en kommande film kommer jag visa steg för steg i hur jag gjorde för att rädda detta!
 
 
 
Problemet jag stötte på kan ske om man slarvar... vilket jag är rätt duktig på imellanåt när tålamodet tryter. Jag hade i Bonding Agent i de första lagren av färg jag hade på, men glömde blanda i det i sista lagret. Hade jag bara haft i Bonding Agent i sista lagret också hade det här aldrig skett. Det är alltså väldigt viktigt att man har i det i alla färgstrykningar på en bit som är behandlad sedan innan.
 
Planen från början var att arbeta med flera färglager, jag valde färgerna Eulalie's Sky (ljus turkos), Arabesque (ljusrosa) och Mora (ljusgrå). Som grund hade jag en egen mix av lite olika färger, men den blev ganska lik Eulalie's Sky så jag hade egentligen lika väl kunnat hoppa över den. Jag hade lite rester kvar från dagen innan så jag tänkte i alla fall prova!
Mellan färglagren använde jag mig av Vaxpucken - vilken underlättar om man vill ta fram en underliggande färg i slitningarna!
 
 
 
Fortsättning följer.........
 
 
 
 
Kategori:
Kommentera inlägget här: